Kutyaiskola?! Valaki jár (. )?
...Szentesen a kutyaiskolába / tapasztalatok az iskoláról?
Mennyi?Milyen?Megéri?stb.
Valaki jár?
Kedves Első válaszoló:
Lécci olvasd el a kérdés elejét :))
Második válaszoló:
Hát,igen engem is,de nem hiszem,hogy bárki is tudna segíteni :/
Közben utánanéztem, elég volt csak a keresőt használnom. A választ a "mennyi" kérdésedre itt megtalálod:
Nagyon barátságos az ár, találsz képeket is, videót is az oldalon. Azt, hogy milyen minőségű az oktatás, már egy független "tanulótól" kéne megkérdezni. Ha megfelelő, akkor a "megéri-e" kérdés tárgytalan...

Kedves Első válaszoló:
Lécci olvasd el a kérdés elejét :))
elolvastam:
Valaki jár (. )?
...Szentesen a kutyaiskolába
nem, nem járok Szentesen kutyaiskolába :P
Jó igen,férre lehetett érteni.
Köszönöm,igazából ilyen saját tapasztalatra voltam/lennék kíváncsi,hogy valójában megéri-e és barátságosak-e stb.
De sokat segítettél.köszönöm.
Sztem! Ha kutya iskolába szeretnétek járni és kíváncsiak vagytok a szentesi kutyaiskola munkájára, akkor először is gyertek el május 29-én a szentesi Damjanich Általános Iskolában a szentesi kutyaiskola csapata által tartott bemutatóra! Várunk mindenkit sok szeretettel! Mindezek mellett pedig ha megtetszik a dolog, akkor néhány alkalommal teljesen ingyen lejöhettek a suliba! Megnézhetitek, saját kézből megtapasztalhatjátok, hogy mi hogyan dolgozunk az iskolában és elkezdhetitek velünk ti is a munkát a kutyusokkal!
Figyelmetekbe ajánlanám még a következő videót, amely a saját kennelem honlapján található, valamint hamarosan megújult formában a www.szentesimeoe.lapunk.hu-n is nézhető lesz. Nos ez a videó a szentesi meoe kutyaiskola csapatának, a május elsejei, a sportpályán megrendezett bemutatójáról készült. Fogadjátok sok szeretettel! Itt a link [link]
Ha bármilyen információra, segítségre van még szükségetek akkor hívjatok, bátran a [link] elérhetőség menüjében található telefonszámon, vagy írjatok e-mailt!
Legyetek ti is a csapat tagjai!!!
Üdvözlettel: Sipos Tibor János
A MEOE Szentesi Szervezete oldalának szerkesztője, a Köröstorki Fenevad Kennel tulajdonosa.
Nagyon szépen köszönöm,biztos,hogy ott leszek május 29.én :D
Mégegyszer köszönöm.

Halihó!
Én járok a kutyusommal kutyaiskolába.
Pont abban az időben voltunk amikor elkezdtünk járni.
8 hónapos volt.
Szerintem nagyon jó dolog kutyasuliba járni.
Nagyon sok mindent tanultam meg.
Pl: egy nagytestű kutyát nem tudsz úgy leültetni,ha nem is hallgat rád. De meg kell nyomni a lapockáját és ha jól nyomod meg akkor nem fáj neki és leül.
Érdemes.
Sziaa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!