Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyaiskola?! Valaki jár (. )?

Kutyaiskola?! Valaki jár (. )?

Figyelt kérdés

...Szentesen a kutyaiskolába / tapasztalatok az iskoláról?

Mennyi?Milyen?Megéri?stb.

Valaki jár?

2010. máj. 15. 17:30
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
én nem járok kutyaiskolába :/
2010. máj. 15. 17:53
 2/9 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne.
2010. máj. 15. 18:04
 3/9 A kérdező kommentje:

Kedves Első válaszoló:

Lécci olvasd el a kérdés elejét :))

Második válaszoló:

Hát,igen engem is,de nem hiszem,hogy bárki is tudna segíteni :/

2010. máj. 15. 18:34
 4/9 anonim válasza:

Közben utánanéztem, elég volt csak a keresőt használnom. A választ a "mennyi" kérdésedre itt megtalálod:

[link]

Nagyon barátságos az ár, találsz képeket is, videót is az oldalon. Azt, hogy milyen minőségű az oktatás, már egy független "tanulótól" kéne megkérdezni. Ha megfelelő, akkor a "megéri-e" kérdés tárgytalan...

2010. máj. 15. 18:36
 5/9 anonim ***** válasza:

Kedves Első válaszoló:

Lécci olvasd el a kérdés elejét :))

elolvastam:

Valaki jár (. )?

...Szentesen a kutyaiskolába

nem, nem járok Szentesen kutyaiskolába :P

2010. máj. 15. 18:54
 6/9 A kérdező kommentje:

Jó igen,férre lehetett érteni.

Köszönöm,igazából ilyen saját tapasztalatra voltam/lennék kíváncsi,hogy valójában megéri-e és barátságosak-e stb.

De sokat segítettél.köszönöm.

2010. máj. 15. 19:23
 7/9 anonim válasza:

Sztem! Ha kutya iskolába szeretnétek járni és kíváncsiak vagytok a szentesi kutyaiskola munkájára, akkor először is gyertek el május 29-én a szentesi Damjanich Általános Iskolában a szentesi kutyaiskola csapata által tartott bemutatóra! Várunk mindenkit sok szeretettel! Mindezek mellett pedig ha megtetszik a dolog, akkor néhány alkalommal teljesen ingyen lejöhettek a suliba! Megnézhetitek, saját kézből megtapasztalhatjátok, hogy mi hogyan dolgozunk az iskolában és elkezdhetitek velünk ti is a munkát a kutyusokkal!

Figyelmetekbe ajánlanám még a következő videót, amely a saját kennelem honlapján található, valamint hamarosan megújult formában a www.szentesimeoe.lapunk.hu-n is nézhető lesz. Nos ez a videó a szentesi meoe kutyaiskola csapatának, a május elsejei, a sportpályán megrendezett bemutatójáról készült. Fogadjátok sok szeretettel! Itt a link [link]

Ha bármilyen információra, segítségre van még szükségetek akkor hívjatok, bátran a [link] elérhetőség menüjében található telefonszámon, vagy írjatok e-mailt!

Legyetek ti is a csapat tagjai!!!

Üdvözlettel: Sipos Tibor János

A MEOE Szentesi Szervezete oldalának szerkesztője, a Köröstorki Fenevad Kennel tulajdonosa.

2010. máj. 16. 23:34
 8/9 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm,biztos,hogy ott leszek május 29.én :D

Mégegyszer köszönöm.

2010. máj. 16. 23:40
 9/9 anonim ***** válasza:

Halihó!

Én járok a kutyusommal kutyaiskolába.

Pont abban az időben voltunk amikor elkezdtünk járni.

8 hónapos volt.

Szerintem nagyon jó dolog kutyasuliba járni.

Nagyon sok mindent tanultam meg.

Pl: egy nagytestű kutyát nem tudsz úgy leültetni,ha nem is hallgat rád. De meg kell nyomni a lapockáját és ha jól nyomod meg akkor nem fáj neki és leül.

Érdemes.

Sziaa.

2010. máj. 17. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!