Mennyire viseli ez meg a kutyust?
Az enyém konkrétan sokkos állapotba került, amikor egy idegen elvitte magához, mert 3 napra váratlanul kórházba kerültem.
Az én kutyáim is járnak kozmetikába, de én ott vagyok velük.
Az egyiknek végig fogni kell a fejét és beszélni hozzá, mert nagyon nem csípi.
Legalább az első 1-2 alkalomra menj vele, hogy legyen alkalma megismerni a helyet és a nőt.
Miért ő viszi el? Miért nem ti? Ez fura.
Egyèbkènt beszoktatàson nem is volt? Mert azt màr kellett volna kb 4 hónapos kora óta. Így 10 hónaposan eléggé necces, most kamaszodik, ki tudja hogy fogja bìrni a kozmetikàzást...
Ne azt mondd, hogy "... hadd legyek én is ott", hanem megyek én is és kész!
Milyen kozmetika az, ahol nem lehet ott a gazdi?
Nagyon kíváncsi lennék a körülményekre!
A mi kozmetikusunk kifejezetten úgy szereti, ha nem csak beadják a kutyát, hanem a gazda megnyugtató jelenléte miatt nyugodtabb a kutya és nem kell kipányvázni, vagy megfenyíteni.
Tényleg nem értem!
Utolsó: sok kozmetikusnak az a véleménye vagy tapasztalata - főleg elkényeztetett, hisztizésre hajlamos kutyák után szerintem - hogy ha nincs ott a gazda, a kutya meg van szeppenve és nem adja elő magát, hanem könnyebben kezelhető.
Viszont én akkor sem hagynám, hogy a távollétemben csinálják, hacsak nem ismerem nagyon-nagyon jóül az illetőt, mint pl. az egyik kutyám tenyésztője ilyen, neki minden további nélkül engedem, de őt ismerik a kutyák is mindketten, ha mi elutazunk, rájuk vannak bízva is, szóval nem idegenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!