Igaza van abban hogy verni kell a kutyát hogy szót fogadjon?
Való igaz, ez is egy megoldás, ha engedelmes kutyát akarsz. Az már más kérdés, hogy hogy tudsz majd elszámolni a lelkiismereteddel....
Persze nem lehet mindig tütyimütyizni, de meg kell találni az arany középutat. Én mindent próbálok úgy csinálni, hogy a kutyáim ne azért engedelmeskedjenek, mert különben elverem őket, hanem mert nekik ez az "életcéljuk". Fizikai erőszakot szinte sose alkalmazok, csak vég szükség esetén, ha pl mikor a kutyám nyelné le a bokorban talált őzlábat, keményen kitépem a szájából(ha kajára nem akarja elengedni) és próbálom minden lehetséges módon megakadályoozni h lenyelje.
Ha felugrik rád a kutyád, egy határozott nem kíséretében lökd le magadról. Ebbe még egyik kutya sem halt bele. Amúgy meg gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás és a végén lesz egy szuper kutyád :)
A hetes éa a kilences vagyok. Jaj, nagyon örülök, hogy nem vagy olyan, az előbb amig vittem dédimnek kaját ezen gondolkodtam, mármint, hogy milyen lehet ezt megélni? Én imádom a kutyámat, meg a kóborkutyákat is, állandóan simogatom, meg etetem őket, főleg amióta nekem is van egy két éves "kisfiam" aki egy bichon, a ballagásomra kaptam. Na már előtte is imádtam a kutykat, de azóta kb ölnék is értük.
Nagyon örülök, hogy te is szereted a kutyust.
Ez egy elmebeteg szubhumán állatkínzó. A kutyái csak azért "fogadnak szót", mert félnek a további verésektől. És - ebben az esetben mondhatjuk, hogy sajnos - a kutyák már csak olyanok, hogy akkor is ragaszkodnak a gazdájukhoz, ha az veri, éhezteti őket, így az utcán ránézésre nem tudod megmondani, hogy Fifi azért sétál olyan szépen a gazdája mellett, mert szeretetteljes, jól nevelt szobakutya, vagy azért, mert délutánonként bikacsökkel verik.
Egyáltalán miért van a nővéredéknek kutyájuk, ha ő utálja őket, a sógorod meg egy agresszív véglény? És a testvérednek lesz hova mennie, amikor őt is rendszeresen verni kezdi a kedves férje?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!