Shiba inu első kutyának?
Figyelt kérdés
Akaratos,makacs,erős és persze tapasztalatlan tizenegy éves vagyok.Persze csak akkor kaphatok kutyát ha úgy elköltöztün addigra kb.13 éves leszek.2017. máj. 4. 15:13
1/8 A kérdező kommentje:
Persze anya tudna segíteni.
2017. máj. 4. 15:14
2/8 anonim válasza:
Véletlen se. Se első kutyának s gyereknek nem való.
3/8 anonim válasza:
Shiba gazdikent mondom, sok csalodasban lesz reszed.
Amugy ez valoszinu troll kerdes, ha nem akkor olvass picit utana a fajtanak, az aranak es hamar rajottok erdemesebb mas fajta fele orientalodni.
4/8 anonim válasza:
Ha szeretsz csalódni, szenvedni, ha szereted, hogy kutya helyett egy nagytestű macskád van, aki soha nem lesz melletted alapszinten sem engedelmes, akkor igen. Egyéb esetben NEM!!!
6/8 anonim válasza:
na mi van itt Shiba találkozó? :D én meg itt virítok egy akitával (#1 voltam)
7/8 anonim válasza:
4 vagyok, nem, nincs Shibám, eleget tudok a fajtáról ahhoz, hogy ne válasszam. :)
8/8 anonim válasza:
Sajnos a leirasok 99% koszono viszonyban nincs a valosaggal.
No mindegy sok sikert a kutyahoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!