Egy agorafóbiásnak milyen kutyát ajánlanátok?
Kb 4 éve nem hagytam el a házam, nagyon ritkán vannak vendégaim és nagyon magányos vagyok.
Egy kutyát szeretnék aki magánakvaló, lusta,nem igényel sok mozgást. Már nézelődök ebadtán,milyen fajtákat nézzek?
A terapeutám barátjától kapok egy törzskönyves labradort, ingyen!!! :) Még csak 6 hetes még várni kell rá :) Nagyon boldog lettem.
Természetesen nem lesz kikötve :)
Mindene meglesz.
Törzskönyves labradort ingyen. Jó vicc. Melyik tenyésztő, ha szabad tudni?
A labradornak pont elég nagy a mozgásigénye, és őt nem csak fizikailag kell fárasztani, de nyugodtan legyél boldog a nagy önzőségedben. Remélem lelép a kutya és sosem találod meg. Legalább esélye lesz egy jobb életre.
A legnyugisabbat kapom,a tenyésztő ért ehhez. Hozzám is házhoz jár az orvos (felszereléssel) minden bizonnyal ez lesz vele is.
Gyerekkoromban volt kutyánk, szerintem akkor még nem is voltállatorvosi rendelő,csaj kijárós orvos. Soha nem volt beteg a kutya. Remélem ez sem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!