Mit csináljak? A szomszéd kutyája megint nálunk rombolt és megsérült.
Nektek ebből semmi bajotok nem lesz ,előbb büntetik meg a szomszédot, ha jelenti.
Viszont nem túl etikus, hogy a kutyát szivattátok meg, amikor nem az ő hibája, hanem a gazdáé.
Ez ugyanaz, mintha egy kisgyerek rosszat tenne. A szülőket veszik elő, nem a gyereket büntetik meg (hivatlosan).
Állatnál pedig az élete végéig a gazdája felelős érte, őt veszik elő.
A kerítést meg kéne amúgy csináltatnia a szomszédnak és foglalkozni, mozogni a kutyával, hogy ne akarjon kimenni.
A mancsa sérült meg,nyüszített és sántított,de nem olyan komoly szerintem. Állatkínzás? Az hogy építkezünk és még ott maradt a törmeléj az udvaron? Nincs kutyánk,egy kutyának sem kellett volna megsérülnie. Amúgy van haszonállatunk a kertben és sajnos megjelent a patkány is. Tehát mérgezünk is,pont most indultam mérget venni.
De már ezt is elmondtam a szomszédnak,ha őt nem érdekli,akkor engem miért érdekeljen?
Természetesen direkt nem vittük el a törmeléket,szóval ebben bűnös vagyok. Sajnálom is a kutyát,de a szomszéd is látta mi van ,mégsem tett semmit.
Amúgy már évek óta megkellett volna csinálnia a kerítést,de ránk vár, amikor az ő dolga lenne.
áááá, nem hinném hogy beszólna!! Mondjuk nálunk a légpuskával átlőtt múltkor, nem vicc!!
:D ki is jött a rendőrség felvették az adatokat stb..
Nehogy már a kérdező legyen a hibás, bassz.tok meg.. neki biztos katonás rendet kell tartania az udvarán, felkészülve rá, hogy ha a drágalátos szomszéd ebnek kedve szottyan átrohangálni és teleszarni a kertjüket, akkor extra kutyabarát körülmények között tehesse meg.
Na ne szórakozzatok már..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!