Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csináljak? A szomszéd...

Mit csináljak? A szomszéd kutyája megint nálunk rombolt és megsérült.

Figyelt kérdés
Minden este átjött a szomszéd kutyája mi pedig a 100. figyelmeztetés után meguntuk. Atrendeztük nem túl kutyabaráttá az udvarunkat. Meg is sérült a kutya. Holnap tuti nagy balhé lesz. A mi udvarunkon volt. Tehet valamit a szomszéd?

2017. máj. 2. 23:38
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
92%
A szomszéd nem tehet emiatt semmit veletek, mivel az ő felelőssége lenne, hogy a saját udvarán belül tartsa a saját kutyáját.
2017. máj. 3. 07:51
 12/49 anonim ***** válasza:
82%

Nektek ebből semmi bajotok nem lesz ,előbb büntetik meg a szomszédot, ha jelenti.

Viszont nem túl etikus, hogy a kutyát szivattátok meg, amikor nem az ő hibája, hanem a gazdáé.

Ez ugyanaz, mintha egy kisgyerek rosszat tenne. A szülőket veszik elő, nem a gyereket büntetik meg (hivatlosan).

Állatnál pedig az élete végéig a gazdája felelős érte, őt veszik elő.

A kerítést meg kéne amúgy csináltatnia a szomszédnak és foglalkozni, mozogni a kutyával, hogy ne akarjon kimenni.

2017. máj. 3. 08:04
 13/49 A kérdező kommentje:

A mancsa sérült meg,nyüszített és sántított,de nem olyan komoly szerintem. Állatkínzás? Az hogy építkezünk és még ott maradt a törmeléj az udvaron? Nincs kutyánk,egy kutyának sem kellett volna megsérülnie. Amúgy van haszonállatunk a kertben és sajnos megjelent a patkány is. Tehát mérgezünk is,pont most indultam mérget venni.

De már ezt is elmondtam a szomszédnak,ha őt nem érdekli,akkor engem miért érdekeljen?

2017. máj. 3. 08:11
 14/49 A kérdező kommentje:

Természetesen direkt nem vittük el a törmeléket,szóval ebben bűnös vagyok. Sajnálom is a kutyát,de a szomszéd is látta mi van ,mégsem tett semmit.

Amúgy már évek óta megkellett volna csinálnia a kerítést,de ránk vár, amikor az ő dolga lenne.

2017. máj. 3. 08:14
 15/49 anonim ***** válasza:
30%
Igen állatkínzás, mert tudatosan raktad oda úgy, hogy biztos voltál benne hogy este arra megy. Persze főként a szomszéd a hibás de akkor miért a kutyán állssz bosszút? Miért nem csinálsz kerítést ha ennyire zavar? Persze, mert az megoldaná a problémát és akkor nem kínozhatnád kedvedre az állatot. KYS
2017. máj. 3. 08:32
 16/49 A kérdező kommentje:
Van kerítés teljesen jó és jó drága is volt,mi fizettük az egészet,pedig neki kellett volna,de átmászik rajta. Csináltassa meg. Hónapokig ilyen lesz az udvar. Előbb utóbb csak átszokik máshova.
2017. máj. 3. 08:34
 17/49 anonim ***** válasza:
91%

áááá, nem hinném hogy beszólna!! Mondjuk nálunk a légpuskával átlőtt múltkor, nem vicc!!

:D ki is jött a rendőrség felvették az adatokat stb..

2017. máj. 3. 08:48
 18/49 anonim ***** válasza:
64%

Nehogy már a kérdező legyen a hibás, bassz.tok meg.. neki biztos katonás rendet kell tartania az udvarán, felkészülve rá, hogy ha a drágalátos szomszéd ebnek kedve szottyan átrohangálni és teleszarni a kertjüket, akkor extra kutyabarát körülmények között tehesse meg.

Na ne szórakozzatok már..

2017. máj. 3. 09:13
 19/49 anonim ***** válasza:
42%
16: Ha teljesen jó a kerítés, akkor hogyan mászik át rajta? Ha már egy csomó pénzt ráköltöttetek, akkor nem normális kerítést csináltattatok volna? Nem túl életszerű. Szerintem ez csak egy kamu, hogy hergelje az állatvédőket.
2017. máj. 3. 09:21
 20/49 anonim ***** válasza:
31%
Mi bajod van a kutyával amúgy?
2017. máj. 3. 09:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!