Csomó van a kutyám oldalán, mi lehet ez?
Viszonylag nagy és kemény, nem faj neki. Nem levert, nem étvágytalan, semmi gond nincs vele. Kb 3hete volt kullancs csípése amit kivettunk, leher ezzel összefüggésben?
Volt már ilyesmi csomoja, bár az sokkal kisebb volt és közvetlen oltás után, mondta is a doki, hogy az attól. Kapott most is kb egy hónapja oltást de a csomó arra rá néhány héttel jött ki..
EL FOGOM VINNI AZ ORVOSHOZ! A hétvége és a hétfői ünnepnap után!! Addig hátha valaki tud segíteni, hogy megnyugodjak kicsit.
Köszönöm
Milyen oltást kapott utoljára? Általában az Imizol szokott később becsomósodni.Jó lassan is szívódik fel.
Nincs semmi komoly gond, nyugodj meg. Baj akkor van, ha egy csomó napok alatt nagyon komolyan növekedésnek indul.
Nekünk is volt egyszer ilyen. A diagnózisra már nem emlékszem, de nem aggódtunk túlságosan, és semmi baja nem lett az állatnak, így gondolom, jóindulatú sejtburjángzás lehetett. (De a oki kiműtötte.)
A napokban a macskánkat műtötték hasonlóval, nála is jól ért véget a történet (már megvan a szövettan: rendellenes módon felgyülemlett zsírcsomó volt)
Szóval ne aggódj!, de azért kedden vidd el az orvosotokhoz!
Aki ilyen rohadtul leszúrja a kérdezőt, az remélem, maga is elmegy hasonló helyzetben a humán ügyeletre, és aztán végighallgatja az orvos leszúrását arról, hogy az embereknek illene tudni, hogy mivel kell ügyeletre menni és mivel a háziorvoshoz! - Ugyanis ez valószínűleg valamilyen daganat, és akár jó- akár rosszindualtú, semmi nem változik vasárnap és kedd között. Én sem kockáztatnék egy ismeretlen dokival, ha nem muszáj! (Más kérdés, hogy ha olyan a helyzet, akkor egy fél órát sem szabad várni - én is voltam már a kutyámmal ügyeleten. Elég rossz volt a bánásmód, de a kutya legalább jobban lett.)
A #7 miert lett lepontozva? Komolyan nem értem, hisz csak leírta a saját tapasztalatát.
Kérdező! Ha minden rendben van vele, akkor csak nem lesz baja keddig.
Sajnos nem emlékszem milyen oltást kapott, hasmenés miatt mentünk, de meg fogom nézni a papírt mindenképp.
Én is így vagyok vele, hatalmas baj nem lehet vele, hiszen eszik, játszik, jó kedvű.. inkább én aggódom szét magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!