Mennyi annak az esélye, hogy a kutyám nem tud úszni?
Figyelt kérdés
Lasha apso fajtájú kutyus.Nyáron egy kis vízesésnél voltunk kirándulni,ahol aztán bele is mentünk a vízbe,mert nagyon meleg volt.Láttam hogy ő is jönne be,de nem mer.Megfogtam,a víz fölé emeltem,és már a levegőben elkezdett úszni.Direkt a nem túl mély részbe tettem őt,és ahogy betettem még csapott 1-2t a lábával és eldőlt a vízben.. ha nem fogtam volna meg,akkor elmerül.. Aztán még szegényem próbálkozott,de mindig eldőlt jobbra,vagy balra a vízben.Mi baja lehet?Ennyire nem szereti a vizet?Más kutyája is van így ezzel?2017. ápr. 29. 08:14
1/2 anonim válasza:
nekem akitám van :D egyszer belöktem a vízbe és majdnem elmerült, alig tudtam kiszedni. Szóval van ilyen.
2/2 anonim válasza:
Elméletileg a kutyák ösztönösen úsznak, de nem feltétlenül tökéletesen, ha még soha életében nem úszott. Rögtön beletenni a vízbe pedig nem szabad, mert csak megijed. Be kell csalogatni, kajával, kedves szavakkal és akár együtt bemenni vele, vagy az is jó ha más kutyáktól ellesi hogyan kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!