Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Foresto mellett 2 kullancs a...

Foresto mellett 2 kullancs a kutyában?

Figyelt kérdés
Tudom,tudom egyik sem nyújt 100%os védelmet, de ennél többet vàrtam egy ilyen dràga nyakörvtől. Sokat jàrunk erdőbe, sok rà màszik de most találtam benne is. Talàn kellene Advantixot is hasznàlni mellette?

2017. ápr. 27. 12:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
1-es: Engem erdekelne ez a szer. A kutyamnak nincs ra szuksege, de nekem van par kollegam, akik annyit szivtak mar a verem, hogy szivesen megneznem, ahogy elporladnak. :)
2017. ápr. 30. 10:57
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Időpont ma 09:54

Azt kell tudomásul venni, ahány kutya, ahány lakhely, annyiféle a reakció a kullancs elleni szerekre.

Van, ahol elég az Advantix. Van pedig ,ahol akár dupla védelemre is szükség van.

2017. ápr. 30. 14:44
 13/13 anonim ***** válasza:
én bravectót adtam a kutyámnak de nagy csalódás, még két hónapig védenie kellene . 17 kilós volt amikor megkapta a 20-40 kilós adagot, mert még növésben van, most 21 kiló. az elején jó is volt, de ma pl 3 kullancsot találtam benne, vígan szívták a vérét, pedig meg kellett volna halniuk, tegnap is találtam benne kettőt...és a kutya folyamatosan vakarózik. nekünk nem jött be.augusztusban váltunk valami másra. elvileg ha borsmenta olajat csöpögtetsz a kullancsra akkor kimászik a kutyából, próbáld meg azt használni vízzel higítva, a kutyára fújva, ha extra védelmet akarsz. én is ezt fogom csinálni a fennmaradó időben, mert még egy terméket nem akarok most rányomni szegény szerencsétlenre
2017. máj. 30. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!