Mikor lesz ez könnyebb?
*elviselni
bocs valamiért mindig elírom
Nekem 25 év után van újra egy 10 hetes kölyköm. EGÉSZEN jól viselkedik, de azért mindig vannak "ötletei":S
Igyekezz min. egyszer egy nap lefárasztani! (Ha már látod, hogy nincs kedve pörögni, ne erőltesd, azzal ártasz!)
A régi kutyánkat 3,5 hónaposan kaptuk, nem emlékszem, hogy ilyen "nehéz" lett volna vele, szóval én remélem, hogy max. 2 hónap és jobb lesz:)
- éjjel ne vegyél tudomást róla. Mi éjszakára egyelőre szobakennelbe zárjuk, és már kb. a 3. nap megértette, hogy most nyugi lesz, de reggel "érte megyünk":) Egy olyan takarót tettem be neki, amivel egy nap én aludtam, hogy átvegye a szagom, meg persze a játékait. (Alomszagú dolgot sajnos nem tudtunk hozni.)
- ha olyat rág, amit nem szabad, adj neki helyette valamit, amit igen
- még kb. 2 óránként ki kell vinni, de van, hogy gyakrabban, és még így is vannak napok, amikor bepisil:S - de ez van. Szerencsére meg tudjuk oldani, hogy majdnem mindig legyen itthon valaki.
Két hete van nálunk, bizonyos szempontból kezdjük megszokni az új napirendet mi is, másrészt egyre "kreatívabb", szóval szerintem a következő hetekben még jobban oda kell majd figyelnünk rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!