Ki mit tesz ha a párja nem fogadja el a kutyáit?

Nehéz kérdés.
Allergiás vagyok az állatszőrre, így lakásban nem lehetek együtt kutyával macskával. Én a a magam részéről kerülöm a kapcsolatot háziállatos nővel, mivel nem várhatom el tőle, hogy dobja ki az állatait miattam.
A te párodnak viszont igazából nem a kutyákkal van valami baja, hanem csak a te kutyáiddal. Ezen azért elgondolkodnék, hogy ez milyen kapcsolat így.

Lol.
Nagyon jó ember lehet.
Minek engedtél neki amúgy?
Én elhiszem, hogy nagy volt a szerelem meg a lángolás, de akkor sem hiszem, hogy egy új kapcsolat esetén mindent fel adni és mindenben a másik elvét követni.
Ha neked korábban bent voltak, akkor milyen jogon mondja meg, hogy legyenek kint?
A másik dolog, hogy két olyan fajta kutyád van, akiket kb tilos kint tartani.Főleg amilyen tél volt most ...
Én nagyon imádom a páromat és kapcsolatfüggő is vagyok, de az állataim szentek. Nem engedném, hogy beleszóljon és megmondja mit tegyek velük.
Ez meg a dolog teteje, hogy az ő kutyája meg bezzeg bent van, a tieid meg kint fagyoskodnak..Remek ember lehet..
Tudom, hogy sokan utálják a csivavát meg a kisebb kutyákat, de ők is ugyanolyan érző lények, ha lenne egy kis szive és állatbarát lenne ,akkor nem kért volna tőled olyat, hogy kint legyenek..
Más dolgokban is megváltoztatott amúgy?

Kedves kérdező akkor szerintem teljesen egyértelmű a történet, nem illetek össze, főleg ha más gondok is állnak a háttérben.
Hogy a kérdésre válaszoljak ilyen feltételekkel össze se költöztem volna vele, én azonnal kidobnám. Ez egyfajta zsarnokság hogy a te kutyáidat "ki nem állhatja" a staffit pedig beengedi akármikor, ez mögött valóban valami állhat.

"Mert beszélni vele a kapcsolatunkról nem lehet."
Nem akarok megint okoskodni, de egy kapcsolat alapja a kommunikáció.Ha nem tudtok mindent megbeszélni, az nagyon nem lesz jó hosszabb távon..Értem,hogy nem a te hibád, de ez így akkor sem normális.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!