Happy dog supreme vagy Happy & fitt? (Nagyobb testű (kuvasz) kölyökkutya kapná)
Lassan 5 hónapos kuvasz kutyusomnak szeretnék tápot váltani. Eddig happy dog welpen juniort evett, de találtam egy oldalt, ahol fenti tápokra most akció van.
Mind a kettőbe van kagyló por, gyógynövény. Az összetételük közel azonos, viszont a gyógynövények egy kicsit másabbak.
Tény, van benne kukorica, de a táp mellé húst és egyéb zöldségeket is kap.
A Happy dogot az egekig magasztalják( A többi brit, bosch , arcana...stb. tápok mellett), de a happy & fittről nem igen találtam eddig magyar oldalakon elismerő szavakat. Tanácstalan vagyok.
Nem annyira jó a Happy Fitt táp, én is vettem,a kutya nem ette, és még büdös is volt.
A Happy Dog nagyon jó, viszont 5 hónapos kutyànak keverve adjad a felnőttet és a welpent. Az én kutyàm is azt eszik, nagytestű keverék, 6 hónapos, HD Natur Croq welpent keverem most HD Supreme Toscanaval.
A Happy dog supreme jobb. (A natur croq ága viszont szemét.)
A supreme ágon belül van a fit&well, ami olcsó és nem olyan jó, viszont a Canada, Irland, Africa, Karibik egész jók.
Én is etettem vele sokáig, de mivel ár-érték arányban nem a legjobb (túlárazott), váltottunk Brit care bárányosra, tudom ajánlani!
Happy Dog Supreme Maxi Junioron gondolkodtam pontosítva, a felnőtteknek való tápot nem igen merem még adni.
Jelenleg a Welpenből van jócskán, így természetesen, míg az el nem fogy, addig keverve kapja majd őket.
Bocsi, nem ide kapcsolódik, de én kettő nagyon jó kölyöktápot tudnék ajánlani. Kettő kutyusunk van, a kisebb a Josera-t kapta, a nagy a Real Nature-t
Real Nature Wilderness Junior
Josera Kids
Mindkettőtől gyönyörűek voltak, gyógynövények, izületépítők vannak bennük.
Nagytestűnek én vigyáznék a felnőtt táppal, ilyen korban nagyon fontos a helyes fehérjeadag.
"Happy Dog Supreme Maxi Junioron gondolkodtam"
2-es vagyok. Szerintem jó lesz neki, jók róla a vélemények magyar meg külföldi oldalakon is. (Végül mi is visszaálltunk Happy dog supreme-re a Brit care-ről... :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!