Cavaliert vennék, de honnan?
Én is voltam döntés előtt a Hatàrvölgyiben és a Bitangűzőben is, egyetértek mindennel, amit előttem leírtak. Kedvesek, biztosan imádják a kutyáikat, de nagyon sok kutyus van, több fajtával foglalkoznak, nekem ez volt a visszatartó, illetve hogy az èn ízlésemnek nem annyira tetsző kutyusok is voltak, ez alatt a testfelépítést, arányosságot értem.
A White Gold King Kennelt szívemből ajànlom, Fóris Ildikó tenyésztő kennele. 7 hónapos gyönyörű szuka kutyusom van Tőle, temperamentumra, külsőre, jellemèben a "nagykönyv" szerinti cavi. Nincs honlapjuk, nem igazán hirdeti a kicsiket és nincs is gyakran alom, mivel összesen 6 felnőtt kutyusa van. A Facebook-on megtalálod Őt, viszont csak blenheim cavijai vannak, ha más színt szeretnèl, akkor nem Ő a Te tenyésztőd :) Jó kutyázást, a legnagyobb tündérek a cavik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!