Aliexpressről juliusk9 kutyahám?
Van aki rendelt már? mennyire jó minsőségű? mivel nagy kutyánának kellene jó lenne ha elég erős lenne
Esetleg ha innen nem érdemes rendelni hol van még jó áron ? előre is köszi!
Lényegében egyszer kell megvenni, vagy pedig nézelődj a neten. Biztos van használt. Amiket legtöbbször méret probléma miatt adnak el stb
Mondjuk nekem nem szimpi ez a hám, lesz majd egy nagytestű kutyusom,őrzővédőzni is tervezek vele, de szerintem szimpla erős hámot veszek nem k9-et.
Ne aliról vedd!
Jofogas-on is vannak újak is, esetleg néz ott is körül, bár sztm érdeme belefektetni egyszer a pénzt.
Nem tudom mekkora kell, de nezd meg ezt, hátha:
Én is szoktam Aliexpresshez hasonló "olcsó" oldalakról rendelni, de Julius-k9-es hámot semmi pénzért nem rendelnék ilyen siteról!
A kutyád biztonsága és kényelme érdekében mindenképp érdemes eredeti Julius-os hámot venni. Persze nem a legolcsóbb hámok közé tartozik, ami a piacon elérhető, de tényleg működik. Mi 2 éve használjuk és semmi baja, pedig mikor mosásra kerül a sor csak simán bevágom a mosógépbe, öblítőmosásra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!