Staffordshire terrier vagy Pincser?
Mai nap voltunk a menhelyen kutyát nézni és 2 olyan kutyussal találkoztam akik nagyon illenek hozzám. Egy staffordshire terrier keverék és egy pincser keverék. Sajnos csak egy kutyust fogadhatunk örökbe mivel van egy 5 éves kan yorkim és lakásban tartanánk a másik kutyát is (társasházban élünk).
Melyik fajta érzi jól magát lakásban? (Persze , kell mozgás mellett)
Írnátok tapasztalatokat a két fajtáról?
Igen valószínűleg azt a kutyust hozzuk, akivel az én kutyusom jobban kijön.
csak véleményeket szeretnék a fajtákról.
Menhelyesek ismerik a kutyák jellemét?
Figyi, sztem írd le nekik vagy ide hogy te mit tudsz nekik nyújtani, mivel etetnéd,hány óra lenne naponta akár szélben akár napsütésben foglalkozás,mennyire vagy tapasztalr kutyás milyen kutyád voltak eddig fajtára és jellemre sstb.
Emellett tudd meg,hogy mennyire igényelnek kemény kezet a kinézetteid (akár a pinscher is lehet önfejű), milyen a viszonyuk az emberekkel, és allatokkal (gondolom nem hiányzik hogy az utcán sétalva egyszercsak kipattanjon egy emberre vagy kutyára), illerve én több alkalommal megismerkedtetném a kutyámmal, és amelyikhez jobbam passzol. Pl nekünk 1 nagyobb és kisebb fajtánk van, nem tudnak együtt játszani, ezért mindennap találkoznak a saját barátaikkal játékra. A nagyobb erősebben játszik,a kicsi gyengébben. Ezt is figyelembe kell venni pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!