Jó gazdája lennék egy amerikai pitbull terriernek? A tudatlan, buta emberek válaszát NEM várom!
Napi 3 séta. Reggel fél óra,munka után 1 óra,este fél óra. Rengeteget játszanék vele és tanítanám. Kutyasuli,kutyaovi lesz. Napi 5 km futás,amikor tehetem a természetben vagyok,hétvégente nagyokat túráznánk.
Már volt egy amstaffom és jelenleg is van egy(mentett),mellé szeretnék egy pitbullt.
Szerintem nincs ezzel gond. A kutyaovi, kutyasuli nagyon jó döntés, hiszen foglalkozni kell ezzel a fajtával (is) bőven.
A futás is jó dolog, csak ne akkor mikor kölyök még, és növésben vannak a csontjai, és utána se betonon futtasd. Inkább füves részen, így tudod kímélni az ízületeit.
Ha amiket leírtál be is tartod, szerintem nagyon jó gazdája lennél egy pittnek :)
Ezeknek a kutyáknak sokkal több lemozgatásra van szükségük.
Ha az meglesz, hogy oké te vagy a falkavezér és elfogadja akkor én már csak a másik kutyával való kapcsolat kialakításon gondolkoznék.
De sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!