Olyan kutyát szeretnénk, ami közepes méretű, nem ás egész nap, nem vadászkutya, nem harcikutya, rövid szőrű, gyerekbarát és udvaron lehet tartani. Létezik ilyen? Milyen fajta?
Golden és labrador egykutya, csak az utóbbinek nem rövid a szőre.
Ahhoz képest, hogy elég határozottan kizártál egy csomó mindent, lelkesen sorolod a divatkutyákat, amit totál nem illenek be a szempontjaidba.
azzal mi a baj, hogy engem kimondottan taszít néhány fajta?
Nem bírom elviselni a lógó szájszélű kutyákat, amiknek összegyűlik a nyál a képén, aztán csorog ki. Ettől én undorodom, igen.
off.
undorító, lógószájú, nyáltól fröcsögő (tk-es) labradorom :oP
Biztos neked is nagyon jól esne ha valaki "leundorítózná" a kutyádat... Kis beleérző képességet. :o)
2. off
mi undoritó, nyáltólcsöpögö, mentett labijaink
12:57, gyönyörüek a kutyáid :D
12:35 voltam
ja, utolsó lennék
jó pár kiállításon levezettem már a retrieveres kört, de én soha nem láttam hogy törölgetni kellene a labik száját :D
12.57es vagyok: igen, border collie - bár ilyen rövidszőrűt nem nagyon találsz Magyarországon... Ráadásul ezek a rövidszőrűek munka típusúak - vagyis munkára lettek kitenyésztve. Ezek még pörgősebbek, még inkább igénylik a foglalkozást. És túl intelligensek ahhoz h ha uncsiznak akkor kitalálnak maguknak mindenféle jót - ami a gazdinak nem biztos h annyira jó :o)
aaz átlag borderek között is vannak ilyenek de azok átlagban nyugodtabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!