Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Olyan kutyát szeretnénk, ami...

Olyan kutyát szeretnénk, ami közepes méretű, nem ás egész nap, nem vadászkutya, nem harcikutya, rövid szőrű, gyerekbarát és udvaron lehet tartani. Létezik ilyen? Milyen fajta?

Figyelt kérdés
2010. máj. 13. 10:23
1 2 3 4
 21/33 Akiteki ***** válasza:

Golden és labrador egykutya, csak az utóbbinek nem rövid a szőre.

Ahhoz képest, hogy elég határozottan kizártál egy csomó mindent, lelkesen sorolod a divatkutyákat, amit totál nem illenek be a szempontjaidba.

azzal mi a baj, hogy engem kimondottan taszít néhány fajta?

Nem bírom elviselni a lógó szájszélű kutyákat, amiknek összegyűlik a nyál a képén, aztán csorog ki. Ettől én undorodom, igen.

2010. máj. 13. 12:33
 22/33 anonim ***** válasza:
már nem azért, de hány csorgónyálú labit láttál idáig???
2010. máj. 13. 12:35
 23/33 Akiteki ***** válasza:
Akivel személyesen találkoztam, úgy 2-3-at. (többel nem is nagyon találkoztam) A kiállításon is láttam, hogy törölgetik a pofáját. Ha nem fajtajelleg, hanem hiba, akkor sem tetszik, hogy egyáltalán előfordul. Ugyanilyen okból nem tetszik még rengeteg kutya. (dog, újfundlandi, bernáthegyi) Pedig a boxereket gyerekkoromban imádtam, vén koromra háklisabb lettem.:))
2010. máj. 13. 12:41
 24/33 anonim ***** válasza:
42%

off.

undorító, lógószájú, nyáltól fröcsögő (tk-es) labradorom :oP

[link]

Biztos neked is nagyon jól esne ha valaki "leundorítózná" a kutyádat... Kis beleérző képességet. :o)

2010. máj. 13. 12:57
 25/33 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy elég határozatlan vagyok, ezért kértem a Ti segítségeteket! :)
2010. máj. 13. 13:17
 26/33 A kérdező kommentje:
A képen, amit csatoltál a kisebb milyen fajta? Nagyon szép kutyáid vannak!!
2010. máj. 13. 13:18
 27/33 Akiteki ***** válasza:
Border collie. Nem kezdőnek való, rengeteg foglalkozást igényel.
2010. máj. 13. 13:29
 28/33 anonim ***** válasza:

2. off

mi undoritó, nyáltólcsöpögö, mentett labijaink

[link]

12:57, gyönyörüek a kutyáid :D

12:35 voltam

2010. máj. 13. 14:01
 29/33 anonim ***** válasza:

ja, utolsó lennék

jó pár kiállításon levezettem már a retrieveres kört, de én soha nem láttam hogy törölgetni kellene a labik száját :D

2010. máj. 13. 14:02
 30/33 anonim ***** válasza:

12.57es vagyok: igen, border collie - bár ilyen rövidszőrűt nem nagyon találsz Magyarországon... Ráadásul ezek a rövidszőrűek munka típusúak - vagyis munkára lettek kitenyésztve. Ezek még pörgősebbek, még inkább igénylik a foglalkozást. És túl intelligensek ahhoz h ha uncsiznak akkor kitalálnak maguknak mindenféle jót - ami a gazdinak nem biztos h annyira jó :o)

aaz átlag borderek között is vannak ilyenek de azok átlagban nyugodtabbak.

2010. máj. 13. 15:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!