14 éves kutyusomnak gerincmesszesedése van. Hogyan segítsek rajta? Szteroidot kap.
Figyelt kérdés
Lassan 14 éves lesz Pointer kutyusom Csokika, sajnos februárban lebénult a hátsó lába, kapott szteroidot, amitől talpra állt, jobban lett, most megint 2 hete megint kapott mégegyet, most megint nagyon merev a hátsó lába, maszírozom, adok mindenféle táplálékkiegészítőt, de ezek szerintem nem érnek smmit.
Van közületek valakinek jó ötlete, vagy tapasztalata, hogy mi az ami segítene még rajta? köszönöm
2017. ápr. 9. 10:46
1/3 anonim válasza:
Ennyi idősen már csak a fájdalom csökkentése jöhet szóba. Biztos van, aki egy műtétet megreszkírozna, de 14 éves kutyánál nem nagyon vállalják el az orvosok.
2/3 anonim válasza:
Zöldkagyló, kollagén? Ezek is hasznosak, igaz nem fordítja vissza a dolgokat, de az en kutyám 9 éves es neki is kezdődő meszesedése van, ő a fésülést nem birta mert fajt neki.. csináltam 8 hetes zöldkagyló kúrát, nem fogok hazudni azota meg se mukkan. Sétánál is sokkal aktívabb. Viszont most 3 hónap után megint kezdi fájlalni, de idős kutyák akár midnennap kaphatnak zöldkagylót. De arra figyelj hogy milyen minőség, mert a legtöbb az rossz, semmit sem ér. Ha érdekel, megmondhatom a nevét az enyémnek. Én olyan 10 ezerért vettem, es ez nálam 2x8 hétre elég 2 kutyának. A pontos árát nem tudom, fél kg.
3/3 anonim válasza:
2.vagyok, nem 10 hanem 15ezer volt az 509 gramm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!