Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 14 éves kutyusomnak gerincmess...

14 éves kutyusomnak gerincmesszesedése van. Hogyan segítsek rajta? Szteroidot kap.

Figyelt kérdés

Lassan 14 éves lesz Pointer kutyusom Csokika, sajnos februárban lebénult a hátsó lába, kapott szteroidot, amitől talpra állt, jobban lett, most megint 2 hete megint kapott mégegyet, most megint nagyon merev a hátsó lába, maszírozom, adok mindenféle táplálékkiegészítőt, de ezek szerintem nem érnek smmit.

Van közületek valakinek jó ötlete, vagy tapasztalata, hogy mi az ami segítene még rajta? köszönöm

#öreg kutyus #gyyógyítása #javasolt gógymódok
2017. ápr. 9. 10:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Ennyi idősen már csak a fájdalom csökkentése jöhet szóba. Biztos van, aki egy műtétet megreszkírozna, de 14 éves kutyánál nem nagyon vállalják el az orvosok.
2017. ápr. 9. 14:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Zöldkagyló, kollagén? Ezek is hasznosak, igaz nem fordítja vissza a dolgokat, de az en kutyám 9 éves es neki is kezdődő meszesedése van, ő a fésülést nem birta mert fajt neki.. csináltam 8 hetes zöldkagyló kúrát, nem fogok hazudni azota meg se mukkan. Sétánál is sokkal aktívabb. Viszont most 3 hónap után megint kezdi fájlalni, de idős kutyák akár midnennap kaphatnak zöldkagylót. De arra figyelj hogy milyen minőség, mert a legtöbb az rossz, semmit sem ér. Ha érdekel, megmondhatom a nevét az enyémnek. Én olyan 10 ezerért vettem, es ez nálam 2x8 hétre elég 2 kutyának. A pontos árát nem tudom, fél kg.
2017. ápr. 9. 21:02
 3/3 anonim ***** válasza:
2.vagyok, nem 10 hanem 15ezer volt az 509 gramm.
2017. ápr. 9. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!