Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehet valami baja a kutyusomnak?

Lehet valami baja a kutyusomnak?

Figyelt kérdés
Üdv! Van egy hiperaktív kis puli kutyusom aki 3 hónapos mára már..ma mivel eléggé koszos volt megfürdettem kint (13 fokban meleg vízzel) és mivel anyum nem díjazta volna azt ha törülközövel törlöm át ezért régi konyha ruhával töröltem át.Nem száradt meg teljesen mert egyből futott is világnak az lenne a kérdésem hogy lehet e valami baja hogy nem töröltem szárazra teljesen?

2017. márc. 13. 20:13
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
70%

Én inkább bent fürdettem volna és törölközőbe töröltem volna. Azt a kis veszekedést Megéri.

Egy megfázáson kívül szerintem nem lesz baja

2017. márc. 13. 20:21
 2/24 anonim ***** válasza:
70%
Lehet. Megfázhat, rosszabb esetben tüdőgyulladást is kaphat.
2017. márc. 13. 20:22
 3/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors választ én is bent fürdettem volna csak hát nem az én házam hanem a szüleimé
2017. márc. 13. 20:23
 4/24 anonim ***** válasza:
71%
Nagyon nem szabadott volna megfürdeni ilyenkor, akkor sem ha koszos. Le is kefélhetted volna egy kicsit. Egy pulit egyébként sem lehet szárazra törölni. Örülj neki, ha nem fog elpusztulni (ide valami csúnyát írnék szívem szerint)!
2017. márc. 13. 20:31
 5/24 A kérdező kommentje:
Egyébként figyeltem rá hogy amíg ma meleg volt addig száradjon meg.
2017. márc. 13. 20:32
 6/24 A kérdező kommentje:
Egész nap pólóban rohangáltam szóval meleg volt errefelé rendesen egyébként meg attól hogy ki kefélem még ugyan olyan büdös maradt volna
2017. márc. 13. 20:34
 7/24 anonim ***** válasza:
57%
Annyi idő alatt is simán meg tud fázni, 13 fokban. Kutyát 30 fokban fürdetünk!!! Holnap menj, és próbáld ki az udvaron fürdést, persze meleg vízben, és addig ne menj be, míg meg nem száradtál! Aztán meglátjuk mi lesz. (Iszonyú mérges lettem!)
2017. márc. 13. 20:34
 8/24 A kérdező kommentje:
Mérges lettél? Tehetek arról hogy szüleim szabálya szerint kutya nem a házba való és arról hogy már olyan büdös volt mint a kolera?!
2017. márc. 13. 20:40
 9/24 anonim ***** válasza:
63%
Nem lesz semmi baja... nem olyan könnyen fáznak meg a kutyák.
2017. márc. 13. 20:44
 10/24 anonim ***** válasza:
63%
74%-os te jól vagy???
2017. márc. 13. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!