Ezért ilyen önálló törekvésűek?
Figyelt kérdés
Olvasgattam a National Geographic egyik "elemzését"
( [link] és ott nem meglepő módon a legnehezebben trainelhető kutyák szinte mind kivétel nélkül nagyon közel állnak a Farkashoz (genom alapján). Bennük valóban ennyire erősen "zubog" a farkasvér és szellem, ami miatt tulajdonképpen beszélhetünk szelíd farkasokról?
2017. ápr. 8. 21:41
1/3 anonim válasza:
Én nem tudok róla hogy az akitáknak és a shibáknak farkasok lennének az őseik(mármint tenyésztéskor nem vontak be farkasokat). Még csak nem is hasonlítanak rájuk. Ettől függetlenül nagyon dominánsak és erős a vadászösztönük.
2/3 A kérdező kommentje:
Nyilvánvaló, hogy a kutya egy "szelídített" farkas, de úgy értem, mintha kiragadnék egy farkas kölyköt és kutyaként nevelnem, ott nem alakul ki olyan erős kapcsolat farkas és ember között mint egy domesztikált kutya esetében.
2017. ápr. 8. 21:44
3/3 A kérdező kommentje:
#1: Inkább arról szól a cikk, mennyire egyezik a (tartotta meg) a DNS-e a farkaséval (vagyis mennyire áll közel a farkas és a kutya egymástól való különszakadásának időszakához), gondolom mennyire nyomja rá a kutya mindennapjaira ez a fajta igen közeli rokonság. Vagy a fenti nettó baromság (bár elég neves brandről van szó, hogy csak úgy valótlant állítsanak).
2017. ápr. 8. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!