Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik a kedvenc kutyafajtad,...

Melyik a kedvenc kutyafajtad, es miert?

Figyelt kérdés
Ha lehet, reszletesen fejtsetek ki az indoklast!
2010. máj. 13. 00:23
1 2
 1/16 anonim válasza:
51%
Bobtail! Gyerekkoromban ilyenünk volt, akkora volt, mint én!
2010. máj. 13. 00:36
 2/16 anonim ***** válasza:
34%

Mudi: mert 9 éve kaptam egy ilyen kutyát és beleszerettem. Szép, okos, különleges, ritka, megvéd és nem megy el az első emberrel, sokszínű minden értelemben, egészséges, hűséges, szeret dolgozni de ésszel, ügyes, szereti az állatokat, van hangja stb. Szóval számomra tökéletes kutya, még sorolhatnám a sok jó tulajdonságát.

Dobermann: szeretem a kemény kutyákat, és jó ha külsőre is olyan nem csak belsőre. Sokat olvasgattam a kutyákról és csak ez ment át a szűrőn a mudin kívül. Egyszer lesz ilyen kutyám.

2010. máj. 13. 00:43
 3/16 anonim ***** válasza:
34%

Nekem a bullterrier mert különleges a megjelenése, aztán ahogy cseperedtem utána olvastam és a természete is jó csak kissé makacs, önfejű. Ha újra kertes házba költözöm akkor majd szeretnék egyet de nem szaporítótól hanem kennelből amit már most tudok, hogy nem lesz olcsó mulatság.

Ránézek egy ilyen kutyára és olyan érdekes kisugárzása van... ezenkívül nem félnék, ő biztos, hogy mindentől megtudna védeni. :)

[link]

2010. máj. 13. 02:06
 4/16 anonim ***** válasza:
25%

Az összes,beleértve az UV (utcai vegyes) kutyákat!:)

Amúgy a dobermann,magyar vizsla.

2010. máj. 13. 04:18
 5/16 anonim ***** válasza:
34%
Berni pásztor: okos, játékos, barátságos macikutya, nem vad, szereti a gyerekeket, igazi családtag, idegenekkel szemben bizalmatlan, de nem harapós. IMÁDOM!
2010. máj. 13. 04:49
 6/16 anonim ***** válasza:
36%

Mopsz!=D

Nem nöl nagyra, ha egyedül hagyom ő is velem akar jönni szó szerint toporzékolva nyüszit utánam!=) Mint egy kisgyerek! Régóta tartok mopszokat egyszer kipróbálod nem tudsz róla lemondani!=)

Amúgy a legnagyobb indok azért mert tényleg olyan mint egy gyerek! Mivel nekem nem lehet gyerekem ezért mopszit vettem és tényleg hasonlít a viselkedése egy kisbabához főleg kiskorában!=)

2010. máj. 13. 06:18
 7/16 anonim ***** válasza:
0%

Bármelyik, csak döglött legyen.

Miért? mert még az embernél is alávalóbb állatok, azeért. Harapnak, förtelmes zajt csapnak, büdösek, összesz.arnak-h.ugyoznak mindent, mást nem nagyon csinálnak. Veszély-, zaj-, bűz- és piszokszolgáltatót, átkozom a napot, amikor valamelyik b.aromarcú neandervölgyi úgy gondolta, az emberek közt a helye. Feltehetően magára ismert benne, azért.

Tudtok valami sintértelepet, ahol garantáltan elaltatnak minden nyomorult dögöt? nekik adnám adóm 1 százalékát.

2010. máj. 13. 06:28
 8/16 anonim ***** válasza:
0%
És ne gyertek azzal, hogy "annyi szeretetet adnak". Ezek a nyomorult párák kritikátlanul elfogadnak bármilyen utolsó férget gazdának, a legförtelmesebb bűnözőt is farkcsóválva fogadják, ha ő a gazdi.
2010. máj. 13. 06:31
 9/16 anonim ***** válasza:
65%

Németjuhász.

Szép, okos

2010. máj. 13. 06:46
 10/16 anonim ***** válasza:
49%

a pomerániai törpespicc,máltai selyem, havanese,bolognese

ezeket imádom mert nagyon aranyosak fehérek aprók barátságosak dögönyözhetöek egyszóval maga a tököly XD :D

2010. máj. 13. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!