Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutya 9 órát szobakennelben?

Kutya 9 órát szobakennelben?

Figyelt kérdés
Befogadtam egy 3 hónap körüli Staffi jellegű kutyust. Most a húsvét miatt 2 hetet vele tudok lenni, de utána dolgoznom kell, így 9 órát lenne egyedül. A szobakennel megoldás lehet az első idődzakban, hogy ne tegyen kárt magában még egyedül van? Nincs szívem az utcán hagyni, a menhelyek tele. Tudom, hogy nem a legjobb​ megoldás, de napi 3 sétával pelussal működhet?
2017. ápr. 7. 16:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A kutyakennelel nincs baj, de 9 ora az sok plane nagy melegben egy dobozban. Persze lehet betenni itatot, de ha pl. nagyon felmelegedik az ido az a vesztet is okozhatja.

En javaslom egy szimpla "kerites" beszerzeset, amivel el tudod szeparalni a kerdeses reszt. Mi anno a konyhaba "zartuk" ki a kutyat ez egy kb 6-8nm paldolapos resz volt, ott kakilhatott, pisilhetett(konnyu volt feltakaritani a "balesetet) es ha melege volt el is hasalhatott.

2017. ápr. 7. 19:40
 12/13 anonim ***** válasza:

Egy nagy rácsban nem lesz probléma.

Ha hozzá szoktatod lesz benne víz, pelus, játék és fekhely remekül meglesz. Amíg dolgozom én is bezárom.

2017. ápr. 8. 08:13
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem próbálj keresni egy olyan helyiséget a lakásban, ahol kevés rá veszélyes dolog van.

És tegyél el mindent, amit megrághat és káros lenne rá.

Maradjon a fekhelye, a saját rágókái,játékai, etetőtál,itató stb..

És igyekezz minél többet levinni sétálni,sokat lenni vele.

Az első időszakban jó lenne , ha valaki levinni legalább 1x egy gyors pisire, amíg te dolgozol.Később szerintem ki fogja bírni a 9 órát, de az elején tényleg necces lesz,jó lenne levinni közte 1x legalább.

A kutyapelenka és a kutyakennel teljesen felesleges és kb a legnagyobb hülyeség amit kitalálhattak.A pelenkának semmi értelme, a kennel alkalmanként jó lehet, de állandóan, napi szinten alkalmatlan.

Nyilván a menhelynél egy fokkal jobb, de nem ajánlom, úgysem zárhatod be mindig, meg kell tanulnia egyedül is otthon lenni és hogy mit szabad csinálni,mit nem.

2017. ápr. 8. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!