Kutya 9 órát szobakennelben?
A kutyakennelel nincs baj, de 9 ora az sok plane nagy melegben egy dobozban. Persze lehet betenni itatot, de ha pl. nagyon felmelegedik az ido az a vesztet is okozhatja.
En javaslom egy szimpla "kerites" beszerzeset, amivel el tudod szeparalni a kerdeses reszt. Mi anno a konyhaba "zartuk" ki a kutyat ez egy kb 6-8nm paldolapos resz volt, ott kakilhatott, pisilhetett(konnyu volt feltakaritani a "balesetet) es ha melege volt el is hasalhatott.
Egy nagy rácsban nem lesz probléma.
Ha hozzá szoktatod lesz benne víz, pelus, játék és fekhely remekül meglesz. Amíg dolgozom én is bezárom.
Szerintem próbálj keresni egy olyan helyiséget a lakásban, ahol kevés rá veszélyes dolog van.
És tegyél el mindent, amit megrághat és káros lenne rá.
Maradjon a fekhelye, a saját rágókái,játékai, etetőtál,itató stb..
És igyekezz minél többet levinni sétálni,sokat lenni vele.
Az első időszakban jó lenne , ha valaki levinni legalább 1x egy gyors pisire, amíg te dolgozol.Később szerintem ki fogja bírni a 9 órát, de az elején tényleg necces lesz,jó lenne levinni közte 1x legalább.
A kutyapelenka és a kutyakennel teljesen felesleges és kb a legnagyobb hülyeség amit kitalálhattak.A pelenkának semmi értelme, a kennel alkalmanként jó lehet, de állandóan, napi szinten alkalmatlan.
Nyilván a menhelynél egy fokkal jobb, de nem ajánlom, úgysem zárhatod be mindig, meg kell tanulnia egyedül is otthon lenni és hogy mit szabad csinálni,mit nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!