A szomszéd kutyája átjár a kertünk be és verekszik a mi kutyánkal és már majdnem meg ölt egy macskát ismit lehene tenni? (többi lent)
Nem ez a megoldás. Sajnos nem a kutya teher róla. Szólj a szomszédnak, hogy erősítse meg a kerítését, mivel az Ő dolga, hogy ne szökhessen ki!
Ha a felszólításodra sem tesz semmit, akkor nyugodtan jelentsd fel.
Ha valakire rá akarsz ijeszteni a légpuskával,akkor az a szomszéd legyen.Egyedül ő tehet erről, nem a kutya.
Meg kéne csinálni a kerítéstést és megnevelnie a kutyát,hogy ne menjen át.
Nem tudom milyen a viszony,de a legjobb az lenne,ha értelmesen megbeszélnétek és megkérnéd rá,hogy figyeljen oda jobban + javítsa meg a kerítést, mert zavaró,hogy a kertetekben van állandóan a kutya, bántja a macskáidat és a gyereket sem mered így kiengedni.
már ki raktam téglával a kerítés alját alapot csináltam és úgy bele álítottam a téglákat de még mindig átszökik ?
én már beszéltem a szomszéddal és ő sem tud vele mit kezdeni mer 5 órát van itthon hétköznapon ként meg szombat vasárnap egész nap . én javasoltam neki hogy kösse ki de egy kb 40 centis kutyát hova kössönki ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!