Mi a véleményetek a Happy&Fit száraztápokról?
Nekem (4 hónapos) kuvasz kutyusom van, eddig Happy dogot evett.
Amikor megkaptam utána pár hétre rá a szomszéd macskáktól bolhákat szedett össze. Bolha és kullancsirtó nyakörvet kapott, nem látok benne bolhákat, viszont továbbra is vakaródzik, de ritkábban. Nem tudom, hogy a táptól e vagy csak alapból vakaródzna. Ami számomra kedvező a happy dog tápoknál, hogy van bennük zöld kagyló, ahogy olvastam a nagytestű kutyáknak jót tesz az izületeinek, valamint a többi tápba nem találtam meg, de ezekbe igen, a gyógynövényeket. Hiszem, hogy segítenek.
Jelenleg én is azon gondolkodok, hogy bár jó a happy dog, váltunk lassan a supreme-re, de ott a happy&fit táp, ami jóval kedvezőbb árú ( találtam egy honlapot, ahol nagyon kedvező áron, s akciósan tudom megvenni, s az utóbbin dupla mennyiséget is tudok venni), így teljesen el vagyok bizonytalanodva. Ha a pénztárcámat nézem, akkor áttérnék a happy fitre, de nem sokat hallottam róla, csak a reklám szövegeket, oldalakat, ahol reklámozzák s nekem sajnos a nem érvadó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!