Isti21 kérdése:
Bolhanyál allegia kutyánál. Mivel lehet kezelni?
Figyelt kérdés
Tudom hogy ebben szenved a kutya, mert az enyémnek is ez volt, ugyanazok a tünetek csak most nem vagyok otthon és nem az én kutyámról van szó. Ha valaki járt már ebben a cipőben és emlékszik az állatorvos által adott kezelés (termék) nevére azt megköszönném.
Én kb. 1 éve voltam az enyémmel emiatt állatorvosnál és cseppeket kapott a fejétől a farkáig amivel gyorsan meg is szűnt de már nem emlékszem a cseppek nevére, és olyant szeretnék amit meglehet vásárolni állatpatikába.
Előre is köszönöm :)
2017. ápr. 4. 18:33
1/2 anonim válasza:
Bolhaallergiát bolhák elleni védekezéssel szokás kezelni, de jobb, ha látja állatorvos a kutyát, ő tud adni megfelelő szert is. Nem biztos, hogy a tiédnek ugyanolyan súlyos volt a problémája, látatlanban meg egyébként sem diagnosztizálunk.
2/2 anonim válasza:
Állatorvos ad rá megfelelő szert, a nevét én sem tudom. De az állatpatikában is tudni fogják, mi kell erre.
Érdemes a megelőzésre is törekedni, azaz nem hagyni bebolhásodni a kutyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!