Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Csau csau kölyk kutya mennyibe...

Csau csau kölyk kutya mennyibe kerül törzskönyv nélkül?! TÖBBI LENT!

Figyelt kérdés

Egy egészséges kis csau csaut szeretnék ssak is itthonra a lényeg, h egeszseges legyen nem kell törzskönyv

Hobbi célra szeretném! :)

2017. ápr. 3. 19:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
81%
Ahogy látom a kérdező besértődött és nyomogatja a pirosakat :"D Szánalmas... Tényleg vizsgához kéne kötni a kutyák tartását...
2017. ápr. 3. 19:40
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem nem nyomtam senkire piros gombot. Most látom amiket írtatok és igazatok van teljes mértékben és megértek mindenkit szaporítottat nem is akarok venni na de akkor arra vagyok kíváncsi, hogy tenyésztőtől egy nem kiállításra való csau-csaut mennyiért tudnék venni? (kölyök) Köszönöm a hasznos válaszaitokat :)
2017. ápr. 3. 20:23
 13/15 anonim ***** válasza:
én olyan 150 000-200 000ft-ra tippelném az árukat. Egyébként az ismerősünk pont nemrég vett csaut, a tk ugye nem volt fontos. Szegény még nincs egy éves, de járni is alig tud és a szemét is műteni kell.
2017. ápr. 3. 20:29
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Örülök,hogy így döntöttél.

Valóban 100 fölött van, kb 150-250 között találsz átlagban.De tenyészőtől érdeklődj, még nála is eltérhetnek az árak,van hogy ott is olcsóbban hozzá lehet kutyához jutni, nem biztos,hogy ugyanannyibe kerül az összes tagja az alomnak.

2017. ápr. 3. 21:06
 15/15 anonim ***** válasza:

Még annyit hozzátennék, hogy ez pont egy elég drága kutya fajta, nem tudom miért pont ez tetszik, de ha nincs különösebb oka, akkor ne ezt a 220 000 - 300 000 Ft-ot vedd alapnak (mert kb. ennyibe kerül), pl. ha magyar kutya fajta mellett döntenél 40 000 - 60 000 között is vannak törzskönyvesek, hivatalós kennelekből. Persze a te döntésed, nem akarlak manipulálni csak egy kis infó.

De az ár számítson legkevésbé, apukám testvérének Thai Ridgeback-je van, Őt hatszámjegyű összegért vásárolta állitólag és egy évig gyűjtött rá.

2017. ápr. 3. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!