Hogyan temessem el a kutyámat? Reggel eltávozott :' ( Hamvasztással? Vagy ti mit ajánlotok?
Hamvasztàssal??? El akarod égetni a kertben?
Áss egy gödröt a kertben.
Ha meg tudod oldani a hamvasztást (időben, pénzben, távolságban), akkor egyetértve a második válaszadóval, szerintem is szép gesztus. Nekem a macskám halt meg tavaly, őt elhamvasztattuk, egy kis fekete urnája van, aranyszínű betűkkel ráírva a neve.
De ha nem megoldható a hamvasztás, viszont van kertetek vagy el tudod temetni valahol, az is...
(Engem egyedül az taszít, ha valaki kiviszi a dögkútra a kedvencét, akivel éveket töltött...)
Részvétem!
Ha hamvasztani szeretnéd, akkor javaslom, hogy ne te próbálkozz vele, hanem vannak direkt kisállat hamvasztással foglalkozó szolgáltatások. Igaz, ez pénzbe kerül, de megkapod a hamvakat és az urnát.
Nem tudom mekkora kutya lehetett, mi eddig csak a cicát temettünk el a kertben. Bebugyoláltuk a testét egy párnahuzatba ami az övé volt, úgy elföldeltük és ültettünk még oda virágokat. Dobozba nem tenném semmiképp.
Én a kertbe temettem el.
Ha ezt választod, figyelj oda, hogy nagyon mély gödör szükséges, méretétől függően 1,5-2 m.
Részvétem. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!