Tényleg baj, ha csak konzervet kapott eddig?
Egy kutyás ismerősöm azt mondta eldeformálódik a lába, igaz ez?
11 hónapos husky.
Ha 45% csirke és 25% lazac, akkor hogy lehet az, hogy a fehérje 14%?
Mert egy jó középkategóriás tápban van 41% csirke, a fehérje mégis 25%...
Holott a konzervben elmondásod szerint 70% hús van, hm hm? Hát nem érdekes?
A kutyának márpedig nagyobb szüksége lenne a fehérjére meg a rostra, mint a nedvességre...
Igen, baj!
Én csak kiegészítésnek, feldobni a tápot, ilyen indokokkal adok konzervet.
Egy jó minőségű táppal jobban járnál.
A konzervekben, feldolgozott élelmekben, sőt, még a nagyüzemi baromfikban is nem a szövetekben lévő szabad vagy a sejtekben természetes módon kötött víz az, ami káros, hanem a mesterségesen megkötött víz, hogy nagyobb tömegű legyen az adott élelmiszer. Ezeket elfogyasztod, bekerül a te szervezetedbe is és hidd el, nem lesz egészséges a számodra!
Egyszóval, mielőtt butaságokat írnál, kedves másik 80%-os válaszoló, érdemes lenne utána nézned dolgoknak és még tanulnod.
ma 13:47
A tápok fehérje tartalma nem egyenlő a húsfehérjével. Sehol nem látod feltüntetve, hogy "húsfehérje" x.%
Megkérném a gombnyomogató idiótát, hogy fejezze be ezt az óvodás ostobáskodást, akárki is ő, egyben megköszönném #26-nak, hogy válaszolt.
Nos, én semmit nem állítok a konzervről, ott van rajta az összetétele, amit a kérdező idézett, a hústartalma jóval nagyobb szinte bármilyen száraztápnál. Meg kellene érteni az analitikai összetétel és az összetétel közti különbséget és azt, hogy a húsoknak eleve brutális a víztartalma.
Ha nem lenne jó, nem lenne ilyen egészséges :)
Köszi a válaszokat, ha elkezd deformálódni a lába majd változtatok, szerintem nincs ezzel baj.
"#25 Szerintem a víz egyelőre nem ártalmas, legfeljebb a pénztárcádra nézve. Húslevest eszel?"
Te húslevesen nőttél fel meg száraz kenyéren? Végülis abban is van hús...
Kérdező, azzal etetsz amivel akarsz, csak akkor MINEK kérdezel, ha nem fogadod el a válaszokat?? Ja, mert a 20 emberből 1 aki zacskós húslevesen nőtt fel azt mondja minden király... *taps*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!