5hónapos golden retriver kutyusnak, milyen konzerves kaját adjak? Eddig csak száraz tápot kapott, gondoltam kaphatna konzervet is néha.
Szerintem ne adj neki,mert a konzervek angyon szírosak :S
Ha mégis nagyon szeretnél neki adni,akkor a Belcando konzerveket nézd meg.
Meg a Hill's persze :D
A többi felejtős amik pl szupermarketekben vannak.
Konzervet ne adj neki szerintem, mert ezeket a tescos gagyikat nem éri meg megvenni, drágák is a mennyiségükhöz képest, meg csak porc és csont van bennük, hús alig...
A minőségi konzervet meg hosszú távon nem lehet megfizetni, főleg hogy nagyobb testű kutyáról van szó.
Inkább örülj annak hogy a kutyád megeszi a tápot, próbálj neki olyat venni ami tartalmaz húst is, pl dog chow, a.c.c., ezek még elfogadható áron vannak.
Ha többször megkóstoltatod vele a konzervet lehet hogy utána már nem akarja majd enni a tápot.
Ha kényeztetni szeretnéd egy kicsit, inkább vegyél húsboltba vagy tescoba csontot, jó a pulyka csont, de a sertés csont is jó, főzd meg vízbe esetleg egy nagyon pici ételízesítővel, a csont léhez rakj kenyeret neki, a csontot meg külön add oda. Imádni fogja!
Én ezzel szoktam kényeztetni a kutyáimat. Igaz nem hús, nem felel meg egy jó táp értékeivel, de lehet hogy még mindig jobb egy tescos konzervnél.
olvasd el a konzerveken található összetételt !!!
nedvesség,azaz víztartalma : 90-95 % !!!!!!!!!
a száraztáp is jó, a házikoszt is jó, a konzervek közül a prémium ( 50 % ) víztartalom is ok !
de a jó konzerv drága !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!