Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik kutyasuliban mennyibe...

Melyik kutyasuliban mennyibe kerülnek az alap engedelmességi oktatások? (Budapesten)

Figyelt kérdés
2010. máj. 12. 08:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Bp-n, a 16. ker-ben van egy kutyaiskola, ahol az alapokat ingyen meg lehet tanulni. Én is oda szoktam járni a kutyámmal. Ha megfelel a 16. ker, szólj és írok róla többet is.
2010. máj. 20. 06:18
 2/8 A kérdező kommentje:
Szia! Igen érdekelne ez a kutyasuli. Írnál róla nekem valamit? Köszönöm!
2010. máj. 21. 07:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Ok. Mátyásföldön, az újszász utca végefelé, a régi repülőtérhez kell lekanyarodni az egyik utcán (egy új Lidl nyílt az újszászon, attól egy kicsit beljebb, a Prohászka Ottokár utcába fordulj. Ott, ha az adott úton (az újszászra merőleges úton, amin éppen haladsz) a következő, földútra érsz (Pesti Határút), kanyarodj balra. Látni fogsz egy kis faházat, egy nagyon nagy telken, amin mindenféle fa, bokor, növény van, és inkább föld mintsem fű (az út másik oldalán, ezzel a telekkel szemben egy kis erdő van). Tehát, az újszászról kanyarodj a Prohászka Ottokár utcára, és a Pesti határúton kanyarodj balra. Rögtön ott lesz a kutyasuli. Általában hétvégén van itt program, de azt hiszem, ki van téve egy táblán a telefonszám. Remélem segítettem.
2010. máj. 22. 07:11
 4/8 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm hogy írtál, ellátogatunk oda
2010. máj. 22. 17:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Rendben, nincs mit, örülök, hogy segíthettem :)
2010. máj. 23. 18:42
 6/8 audryenne ***** válasza:
A Cerberosról beszélsz, nem? Mi oda jártunk. 30ezer az alapos tanfolyam (nem ingyen van)
2010. jún. 18. 09:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, lehet hogy az, de én évekkel ezelőtt voltam, akkor még minden ingyen volt.
2010. jún. 19. 08:38
 8/8 audryenne ***** válasza:
Most már nem...sajnos.:D
2010. jún. 19. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!