Minden vágyam egy kutya, de édesanyám nem szeretné. Mit tegyek? (A többi lent)
Amint említettem már nagyon rég vágyom egy kutyára. Édesanyám nagyon ellene van a háziállatoknak és sokáig tényleg nem engedte. Tavaly nyáron végre rá vettük, hogy legalább egy cicánk lehessen. (14 éves voltam.) Nagyon jóba lettek a cicával, minden nap meg simogatja és beszél is hozzá. Nagyon meg kedvelte. De nem értem, a kutyát miért nem engedi? Elmodása szerint sok a baj vele, de ő csak attól írtózik, hogy mindent össze pisilne vagy kakálna. Születésnapomra nem kértem direkt semmit hogy majd ballagásomra egyik ajándéknak kaphassak egyet. Mivel tudnám meggyőzni? Ötleteket várok! :)
15/L
Speciel a szobatisztaságot meg kell tanítani és az elején bizony befog piszkítani.
Nagy felelősség egy kutya tartása és a sok költség.
Szerintem hagyd a témát
Igaza van, egy kutya nagyon drága.
Oltások, iskola, chip, kaja, ha lebetegszik, stb. Ez sok! pénzbe kerül...
Más: jó eséllyel nem maradsz még 15-20 évig otthon, ergo rá(juk)m arad az állat.
2-es,8-as!
Ennyi erővel senkinek se legyen kutyája aki nem egyedül lakik egyetem után?
Értő olvasás pls
Gondolja át, hogy vállalja-e a szívást ami a kutyával albérletkeresés. Illetve koliba meg szimplán nem viheti. Senki nem mondta, hogy nem szabad kutyázni, azt mondom, hogy ne legyen az, hogy a kutyát a szülőkre lőcsöljük mert jaj a koli fontosabb mint a Buksi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!