Milyen kistestű kutyát lehet kint tartani?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy kistestű kutyát de csak kint lehet ! Tanácstalan vagyok milyen fajták élhetnek a szabadban!A segítségeteket kérném :)2017. márc. 26. 08:02
51/60 anonim válasza:
41: "Jah, meg meg is lehet nézni falun hogy néznek ki a kutyák.."
nyugodtan eljöhetsz megnézni, hogy néz ki falun egy kutya :)
52/60 anonim válasza:
Hogyan jut eszébe valakinek kint tartani egy kistestűt? :) Láttatok már közelről kutyát? Nem veszitek észre, mennyire igénylik a falka társaságát? Ha ilyen emberek, akik kerti dísznek akarnak kutyát, nem tartanának, boldogabb hely lenne a világ. 77%-os, tizenéves beszűkült látókörű kisfiúként inkább tanulj, olvass és nyiss a világ felé, ne itt égesd magad! :)
53/60 anonim válasza:
ha 77%-os alatt rám céloztál, félek csalódást kell okoznom: se kisfiú nem vagyok (sose nem is voltam :) ), se szűklátókörű. annyit mondtam, hogy el lehet jönni megnézni hogyan néz ki egy falusi kutya. az, hogy valaki falun él, nem jelenti azt, hogy a kutyája karóhoz kötve tengeti az életét. aki ezt gondolja, az van eléggé beszűkülve.
54/60 anonim válasza:
"nyugodtan eljöhetsz megnézni, hogy néz ki falun egy kutya :)"
Köszi, szoktunk onnan menteni éppen eleget, nem kell bemutatnod....
55/60 anonim válasza:
és akkor szerinted minden falusi úgy tartja a kutyáját h azt ki kelljen onnan menteni? ez sima előítélet és szerintem vagyunk páran, akik falun is normálisan tartják a kutyájukat. egyébként megnézheted, mert nem áktalánosságban beszéltem, a környékünkről egyet sem kellene menteni. ennyi
56/60 anonim válasza:
Ez kb ugyan az mint a cigány kérdés. Biztos van falun is olyan aki normálisan tartja a kutyáját, csak épp olyan ritka mint a becsületes cigány.
Ja és a kistestű kutya + a kizárólagos kerti tartás sehogy sem fér bele a normális tartásba. Ráadásul a Kérdező hozzáállása is olyan amilyen... Nem gondolnám, hogy majd pont ő lesz a kivétel.
57/60 anonim válasza:
Sokmindentől függ.Elég tág fogalom a kistestű.Nekem Andalus Bodeguero Ratonero-im vannak, és tökéletes választás volt.
58/60 anonim válasza:
A barátnőm kint tartja a törpe tacsiát pedig nem kéne de még él
59/60 anonim válasza:
Nekem van egy nagytestű gyönyörű izmos szépszőrű ápolt kutyám egy gyönyörű kertben egy faluban ja és nincs kikötve meg kap rendes tápot faluban is lehet jól kutyát tartani
60/60 anonim válasza:
És minden nap sétáltatod, utolsó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!