Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutya + fesztivál?

Kutya + fesztivál?

Figyelt kérdés

Több napos sátorozós zenei fesztiválra elvinni a kutyát mennyire viselné meg?

Esetleg valakinek van tapasztalata?

2017. márc. 25. 17:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Tuti megviselné.hangos zene a legtöbb hely ahova pedig (gondolom) ti mennétek "kutyamentes" környezet
2017. márc. 25. 17:23
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem is egyszer voltunk már ezen a fesztiválon és szoktunk látni a fesztivál területén belül kutyásokat.
2017. márc. 25. 17:30
 3/11 anonim ***** válasza:
Én voltam fesztiválon, és koncerten is (természetesen a lehető legmesszebb a színpadtól. Viszont ennek ellenére nem ajánlom., mert én sharpei gazdi vagyok, és ő még köztük is egy különlegesen nyugodt, türelmes egyed. Nagyon jól érezte magát, de valószínűleg egy pörgős kutya megzavarodna, ő aludt majdnem végig.
2017. márc. 25. 18:22
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg zenei fesztiválon voltam, szite az összes belföldin és számtalan nemzetközin is. Soha nem láttam kutyát bennt. Kivéve drogkereső kutyát de azok is kinnt voltak, többynyire a nagyszínpadtól árnyékolt helyen.

Azt se nagyon tudnám elképzelni, hogy egyáltalán beengedjék de ha mégis akkor határozottan nem tenne jót neki. Kezdjük ott, hogy a hallása sokkal erősebb. A fű tele van dobálva szeméttel vagy akár bármit amit talál simán megehet. Esetleg belelép egy frissen eldobott cigaretta csikkbe és megégeti a talpát. Véletlen belekeveredtek egy nagyobb tömegbe és megidej, esetleg nekiugrik valakinek vagy rálépnek és megsérül. Nem kutyának való egy zene fesztivál. Sőt én annak se örülnék ha részeg fiatalok mennének oda folyamatosan, hogy simogathatják-e, de persze mindenki más a tolerancia küszöbe.

2017. márc. 25. 18:35
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon nem élvezné. Eleve hangos a zene, neki sokkal hangosabb, mint nekünk. Attól is függ, persze, milyen a kutya, mennyire jól szocializált mindenféle helyzethez, milyen az idegrendszere stb. De az biztos, hogy neki nyűg lenne. Én nem vinném ilyen helyre, nem neki való.
2017. márc. 25. 18:42
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly úgy nézett ki, hogy viszem az enyémet motoros fesztiválra, de szerencsére meggondoltam magam. Nekem sem lenne erőm setaltatni, és neki sem lenne jó ennyi ember és zaj között. Meg hány részéhez kéne kerülgetni? Balesetveszélyes nagyon. Inkább add be arra az időre panzióba, az enyém nagyon élvezte, neki is nyaralás volt.
2017. márc. 25. 20:11
 7/11 A kérdező kommentje:
Sajnos a közelben nincs panzió és a fesztivál környékén sincs, emiatt gondoltunk erre a megoldásra.
2017. márc. 26. 19:01
 8/11 anonim ***** válasza:
Senki ismerős, rokon aki tudna vigyázni rá arra a pár napra? Melyik fesztivál különben? Lehet be se engedik a kutyát.
2017. márc. 26. 19:59
 9/11 A kérdező kommentje:

Az ország másik felében lakik a család, kicsit messze költöztünk :)

Egyébiránt a Rockmaratonról van szó

2017. márc. 27. 07:11
 10/11 anonim ***** válasza:
Rockmaratonra meg végképp nem. Mit élne át a kutya? Meg a sok részeg... Vagy vigyétek más városba panziózni vagy ne menjetek. Újvarostol még Pest sincs annyira messze, ott van jópár panzió.
2017. márc. 27. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!