Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tudnátok nekem írni Golden...

Tudnátok nekem írni Golden vagy Labrador retriever kenneleket?

Figyelt kérdés
Zala megyében lakom szóval a környéken kéne kennel ha esetleg valaki tud. Már régóta keresek kennelt akiket találtam ők sajnos horror áron adják a kutyákat, ezért ha esetleg valaki tud jó kennelt Zala megy környékén az legyen szíves írjon.

2017. márc. 25. 14:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
43%

Így van, az a lényeg, ki mennyire korlátolt agyilag.

Te nagyon.

:D

2017. márc. 25. 15:26
 12/21 anonim ***** válasza:
63%
Egy ekkora kutya fenntartása úgy évi 200 ezer mindennel együtt, szóval nem tudom, mit számít annyira az ár, max egy év alatt össze lehet dobni, legalább àtérzi az ember, mennyire fog hiányozni az a pénz a kasszából tizenvalahány évig.
2017. márc. 25. 15:40
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy oltva van még lehet diszpláziás, lehet hogy műteni kell a szemét, lehet szívbeteg, epilepsziás, eltörhet bármije, kaphat tüdőgyulladást... Soroljam még milyen baja lehet ami miatt szép summát kell az állatorvosnál hagyni? De gondolom úgysem fizetnéd ki..vennél inkább egy lovat. 😁
2017. márc. 25. 15:52
 14/21 anonim ***** válasza:
90%
Mi is 20ezerért hoztuk el a labradorunkat. 24 dologra allergiás, epilepsziás, volt már gerincproblémája és még nincs 5 éves. Össze se merem számolni mennyi pént hagytunk ott az állatorvosnál. ( Ettől függetleenül imádom és nagyon jól van tartva)
2017. márc. 25. 16:40
 15/21 anonim ***** válasza:
60%
Nekem nem goldim vagy labradorom van, csak ismerek párat, mind dp-s, séta még megy, futkározás már nem...
2017. márc. 25. 16:49
 16/21 anonim ***** válasza:
89%
Mi is 20-ért vettük, fél évesen kihullott a szőre csak úgy, diszpláziás, gyenge az immunrendszere.
2017. márc. 25. 16:57
 17/21 A kérdező kommentje:
Köszönök szépen minden választ! Sajnálom azok kutyáját akié beteg :( Ezeket olvasva összedobom a pénzemet és veszek egyet egy normális kennelből. :)
2017. márc. 25. 17:26
 18/21 anonim ***** válasza:
85%

Csak még egy elrettentés: a mienk régen szapiban született, onnan mentettük ki. Süket. A fül vizsgálata kerül CSAK 7000ftba, aztán jött az endoszkóp, Ct + a feltárás eddig olyan 60000 és még nincs vége.... Ezért megérte volna 100000rel kevesebbet fizetni? + az elektromos nyakörvek, ami eddig 30000 volt. Az osztálytársam szapiból vett, nem tudnak neki tápot találni, mindenre allergiás és idegbeteg, egyszer megtámadta a csajt. Imádom a drágám, de nyeli a pénzt. Legközelebb csak tenyésztőtől.

És jogos. Akkor miért jó a menhely?

Mert ott ingyen mentettél meg egy állatot, tudod a kockázatolat+ jót cselekszel. A szapinak meg ha most megérte legközelebb is megfog. Egy ismerősőm viszi kéthavonta fogkőleszedésre a lutyáját, akármennyi csontot ad. Rossz genetika.

2017. márc. 25. 17:35
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Tanács: ha kiválasztottál egy kennelt, személyesen menj el felmérni a körülményeket. A legfontosabb, hogy a szülőknek legyenek szűréseik.
2017. márc. 25. 17:50
 20/21 anonim ***** válasza:
87%
csak hogy én is mondjak valami okosat az egyik ismerősöm vett egy szapis csaut. Még fél éves sem volt mikor kiderült hogy diszpláziás mert már menni alig tudott. Most a szemét fogják először műttetni mert azzal sem minden oké, utána a lábát gondolom. És ehhez mind több mint 50km-t kell utazni az orvosig.
2017. márc. 25. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!