Tudnátok nekem írni Golden vagy Labrador retriever kenneleket?
Van néhány fontos szabály, HA JÓ helyről szeretnél kölyköt ÉS lehetőleg egészségeset.
1) Nem olcsó. Ez 150.000 - 200.000 Ft-ot jelent.
2) Nem biztos, hogy van a közeledben, tehát utaznod kell érte.
Ha ezeket nem vállalod, akkor menj be a legközelebbi menhelyre és fogadj örökbe egy ezekre a kutyákra hasonlító kis lelket. VAGY fajtamentés! Ott is fizetned kell, de kevesebbet.
Ha ezek közül egyik sem opció, ott a jófogás, melyen valószínűleg nagyon beteg kiskutyához jutsz, de legalább óccsón. De azt tartsd észben, a beteg kutyára utána az állatorvosnál hagyod a 100ezreket.
Ezeket mérlegeld.
És mielőtt azzal jössz, hogy ennyi pénzed nincs, nem kell azonnal kutyát venni. Engem sem vet fel a pénz, de félretettem, minden hónapban gyűjtöttem, hogy végül venni tudjak kutyát. Igen, ez nem a "mostakarom" kategória, de ha nincs pénzünk, csak így tudunk boldogulni.
A másik meg, amit tánácsolok, mivel sosem lehet tudni, hogy miker lesz szükség állatorvosra, érdemes legalább 50 ezret, de lehetőleg 70-100at is tartalékolni, hogy ha hirtelen beüt valami baj, tudj mihez nyúlni az állatod érdekében!
Golden retriever kennelek
Buorbon Vanille
Erdőskerti
Head The Way
Best Goldens
Ready Gold
Union Jack
Lively Golden
Shamrock
Pearl of Golden Hill
Sunny Fields
Edenfyl
Famous Family
Non-stop
Pearl of Hunters
Wind Lovin'
Glamour Gold
Velvet Charm
Golden Grace
Hanna's Icons
Magic Madnesd
Golden von schwarz
Bonett Bride
Strawberry Goldens
Mindy's Golden Life
Hunter Shine
Silvery Snowball
Pure Paws
Faithful Eyed
Ligeti Borostyán
Hanna's Golden Princesses
Golden Riverside
Tikotta
Charm of Fonix
Gáláns
Happiness Bringer
Retrievers of Village
Starry Gold
Shining-Gold
Eszterházy Smartness
Fantasty Fields
Gödöllői-Huncut Vadász
Kokkendorfen
Rákoshegyi Bársony
Bountyland
Cserókfalvi-Arany
Jorbaháti Nimród
Ne adj annyi pénzt egy kutyáért,azok is bármikor elpusztulhatnak és sajnálni fogod az érte kiadott pénzt.
Nekem Goldim van nincs törzskönyve de ugyanolyan ,mint egy tenyésztőtől vásárolt.10 éve teljesen egészséges,csodálatos kutya és nem 200-250 ezer volt hanem 25 ezer.Mese az ,hogy a nem tényésztőtől vásárolt kutyák
betegek.Régebben ugyan hogy szaporodtak a kutyák?
Ne enge4dd azt ,hogy nyerészkedjenek rajtad,egy kutya sem ér százezreket.
"Egy kutya sem ér százezreket"
Ilyen undorító hozzáállást is rég láttam. Ha beteg akkor is hagyod meghalni mert nem ér annyit? Nekem bármennyit megér, bármelyik kutya a.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!