Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csináljak a barom szomszéd...

Mit csináljak a barom szomszéddal?

Figyelt kérdés

Az egész tegnap este kezdődött, a kert végébe zárta a 2 kutyáját, az egyik (egyébként puli) azóta ugat/vonyít. Napközben nem zavart minket, őszintén nem is hallottuk, de este, amikor mentünk volna aludni nagyon zavaróvá vált. Én pl.éjfél körül aludtam el, hál' az égnek jött egy kisebb vihar, az többé kevésbé elnyomta a hangját. Éjszaka 2x felébredtem arra, hogy a kutya vonyít (hozzátenném, hogy a többi kutya tök kusban van a környéken). Reggel 5-kor keltem, szintén a kutya miatt.

Most megint rákezdett. Már 2x voltam át, természetesen csengő nincs, dörömböltem az ajtón és ablakon, de semmi válasz, pedig látszik, hogy​ oltva van a lámpa.

Most mit tudok tenni?

Esküszöm, ha nincs más, én mászok át a kerítésen, és engedem ki a kutyákat...

2017. márc. 23. 21:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is ugat a kutya közvetlenül az én ablakom mellett, de én is füldugóval alszok. :) Ahogy a másik válaszoló is írta, nem süketülsz meg tőle, csak tompábban hallasz. Szóval egy kicsit hallom így is a kutyát, ha még nem alszok, de ha már igen akkor nem ébreszt fel, vagy ha igen, akkor se zavar annyira és el tudok aludni. Mondjuk én amúgyis jó alvó vagyok. Az ébresztőre fel kelek, talán mert az közvetlenül mellettem van, és érzem is, hogy rezeg.
2017. márc. 24. 12:22
 12/12 anonim ***** válasza:

Nyilván létezik babaőr ami szintén a füled mellett szól. Egyrészt. Másrészt nincs gyerekem, de anyám mondta hogy saját gyerekedet egyszerűen meghallod mindig.

A gyerekek általában tudnak zajban aludni ha azt szokjak meg. Öcsém mellett is lehetett porszivozni is. Kutyánk is volt mindig nyilván neha ugatott az ablak alatt arra se kelt fel.

Én pl csak pár eve vagyok rossz alvó. Gyerekkoromban se feny se zaj semmi nem zavart.

De hogy kerülünk ide?

Egyébként rendőr nem hiszem hogy foglalkozik ugato kutyával.

2017. márc. 24. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!