Mit csináljak a barom szomszéddal?
Az egész tegnap este kezdődött, a kert végébe zárta a 2 kutyáját, az egyik (egyébként puli) azóta ugat/vonyít. Napközben nem zavart minket, őszintén nem is hallottuk, de este, amikor mentünk volna aludni nagyon zavaróvá vált. Én pl.éjfél körül aludtam el, hál' az égnek jött egy kisebb vihar, az többé kevésbé elnyomta a hangját. Éjszaka 2x felébredtem arra, hogy a kutya vonyít (hozzátenném, hogy a többi kutya tök kusban van a környéken). Reggel 5-kor keltem, szintén a kutya miatt.
Most megint rákezdett. Már 2x voltam át, természetesen csengő nincs, dörömböltem az ajtón és ablakon, de semmi válasz, pedig látszik, hogy oltva van a lámpa.
Most mit tudok tenni?
Esküszöm, ha nincs más, én mászok át a kerítésen, és engedem ki a kutyákat...
Nyilván létezik babaőr ami szintén a füled mellett szól. Egyrészt. Másrészt nincs gyerekem, de anyám mondta hogy saját gyerekedet egyszerűen meghallod mindig.
A gyerekek általában tudnak zajban aludni ha azt szokjak meg. Öcsém mellett is lehetett porszivozni is. Kutyánk is volt mindig nyilván neha ugatott az ablak alatt arra se kelt fel.
Én pl csak pár eve vagyok rossz alvó. Gyerekkoromban se feny se zaj semmi nem zavart.
De hogy kerülünk ide?
Egyébként rendőr nem hiszem hogy foglalkozik ugato kutyával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!