Kifizettethetem a szomszéddal az ablakcserét, mert a kutyájától nem tudok aludni?
Éjszaka is ugat. A háló a kutyájukhoz van közel. Oda van láncra kötve, tehát a kutya el se tud menni.
És órákig ugat, sokszor jönnek éjjel haza emberek, és elkezdi őket ugatni, és még fél óráiig is ugat miután elmentek már az emberek!
2x kértem, hogy engedjék már be a garázsba, akkor nem ugat.
Válasz: Nincs hely neki!" - Ja, télen a minusz 10 fokban tudnak neki helyet szorítani ugye?...
Most le akarom cseréltetni az ablakot olyan hangszigetelősre, ami nem 2ft.
De mivel miatta kell ezt megcsinánli pontosabban a kutya miatt, akiért a gazdája felelős, fizesse ki Ő!
Ha nem fizet, annyiszor jelentem fel, ahányszor neki áll éjszaka 10 után ugatni a kutyája!
Fel veszem videóra! Lesz bizonyíték, több hétnyi!
Milyen esélyeim vannak? Ha 30-szor ment már a feljelentés, csak kijönnek valami félmilliós bírságot rá nem?
Ne nekünk pattogj ("Ha nem fizet, annyiszor jelentem fel, ahányszor neki áll éjszaka 10 után ugatni a kutyája!
"), sétálj át a szomszédhoz, és közöld ezt vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!