Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A nőstény kutya mikor engedi...

A nőstény kutya mikor engedi magát pározni?

Figyelt kérdés
Van egy pitbullom És most hozták hogy pároztasam de a nőstény kutya még nem engedi a kan meg pározná de nem engedi.

2017. márc. 23. 18:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
92%

Úgy látszik neked felesleges bármit is írni, mert a felelős állattartást hírből sem ismered.

Ha 8 emberből 8 azt Írja, hogy ne, akkor abban csak van valami nem?

2017. márc. 24. 06:07
 12/15 anonim ***** válasza:
91%

Minek szaporítani?

Engem is próbáltak beszerevezni már,többen is,hogy szaporítsuk,hozzák a saját állataikat és összerakjuk az enyémmel.

Hát nem kösz.

Mondjuk alapból ivartalanítva vannak az állataim(Egy ivaros még,őt áprilisban visszük el).

Szerintem egy felelős állattartó,akinek egy icipicit is fontos az állata,az nem megy ilyenbe bele.

Minek?Kpasz majd pár ezer forintot ha minden összejön?Nem érzitek ezt kicsit gáznak?El lehet menni dolgozni és ugyanúgy megkaphatod ezt a pénzt, nem kell kihasználni az állatainkat.Nekik sem olyan jó buli.A nősténynél érthető,hogy ki kell hordani a kölyköket,megszülni őket, felnevelni stb..A kaninak annyira nem rossz a dolog, de neki is jobb lenne ha ivartalanul , nyugodtan élhetne.

És bármilyen hihetetlen,az állatoknál is vannak nemi betegségek.Én tuti nem tenném ki ennek az állataimat,mivel fontosak nekem.

2017. márc. 24. 07:19
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Van egy gyönyörű kan kutyám . TK-s. Még csak 8 hónapos volt, már többen megállítottak az utcán, hogy a szukájukat fedeztessem be. Mondtam, még kicsi. Nem baj, majd ha ivarérett lesz. Mondom, nem szeretnék szaporítani.

No, voltam én minden, csak normális ember nem. Ivarérés után ivartalaníttattam. Azóta, ha megállítanak, csak, mondom, ivartalan.

Őszintén? Nem bántam meg. Nem kell félnem annyira, hogy elszökik, esetleg ellopják szaporítás céljából.

Gondold át, ne szaporíts!

2017. márc. 24. 12:22
 14/15 anonim ***** válasza:
Megmondhatod a testverednek, hogy ha így folytatjatok, akkor hamarosan mehgyulladast vagy emlőrákot kap a kutyája.
2017. márc. 24. 14:22
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert a szukának több esze van mint nektek. Nagyon menő pibbú kutya, az kell mindenkinek, nincs elég bulltype a menhelyeken. Mi meg a hozzád hasonló kis menő gyerekek miatt hozzuk őket a menhelyről.
2017. márc. 25. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!