A nőstény kutya mikor engedi magát pározni?
Sajnálom a kutyákat és a jövőbeli kölyköket...
Mocskos szadista szaporítók vagytok
Nem is fogja magát engedni, mert nem akarja és kész. Ti meg ne erőltessétek.
Legalább neked legyen több eszed, ha már a testvérednek nincs. Megmondhatod neki is, hogy felelőtlenség lenne ez az egész. Hogy fog majd egy egész alom kiskutyát felnevelni, etetni, oltatni, chippeltetni, féreghajtani, ivartalaníttatni, nevelni és végül örökbe adni? 6-8 kutyáról beszélünk...
Azt tudja, hogy a kutyája akár bele is halhat a szülésbe? És aztán tápszerrel kell etetnie az árván maradt kölyköket, 2 óránként, éjjel-nappal?
Az én testvérem is megpróbált meggyőzni, hogy fedeztessem a (törzskönyves) macskámat, mert szeretne kiscicát.
Közöltem vele, hogy nem fogom a menhelyi és kóbor macskák számát szaporítani, és felelőtlenül, hozzáértés nélkül két állatot összerakni, mikor az az anyaállatnak az egész csak szenvedés. Arról nem is beszélve, hogy nem vagyok tenyésztő (!), és se pénzem, se időm nem lenne tisztességesen ellátni egy almot.
Nyugodt szívvel ajánlottam neki a tenyésztőt, akitől én is vettem. Ott van, ha kell kiscica. Ja, hogy az 130 ezer Ft? De az én macskám meg szenvedjen az ő hülyesége miatt? Nem vagyok ilyen felelőtlen.
Javaslom, te se legyél.
Mondd meg a testvérednek, hogyha kiskutya kell, keressen fel egy tenyésztőt.
Minek akarod hozzáértés nélkül szaporítani őket?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!