Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyasétáltatók miért nem...

A kutyasétáltatók miért nem képesek odafigyelni arra hogy a kutyájuk ne támadjon rá az emberekre?

Figyelt kérdés
Akik póráz nélkül sétáltatják. Ma támadt rám egy ilyen kutya, aztán a gazdája igazából nem is próbált meg tenni ellene semmit, legalábbis nem túl sokmindent
2017. márc. 23. 18:39
1 2
 11/13 bollocks ***** válasza:
83%
Ha ez a kérdező megegyezik a mostanában provokáló sráccal, akkor simán elképzelhető, hogy a kutyatámadás nála azt jelenti, hogy a kutya a labdáját keresve, tőle 40 méterre szaglászott...
2017. márc. 23. 22:15
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Hogy támadott rád, meg is harapott?

Volt egy idióta szülő a környéken 3 hónapos havanese kutyusom,szóval kb 1kg-os kölyök kutya,oda ment a gyerekéhez szimatolni,mivel a kislány guggolt és cuppogott a kutyának így gondoltam nem gond ha oda engedem,hiszen egy kölyök kutya semmi kárt nem tud tenni,kislány meg örült neki.

MIkor a szülő meglátta akkor meg le áll velem üvölteni,hogy miért hagyom,hogy a gyerekét megtámadja az én kutyám?? mondom tessék??? egy kölyök kutyáról beszélünk aki nem támad mellesleg a kislány tökre örült.

Én ne szóljak bele,hogy nevelje a gyerekét,meg ő tudja minek örül a lánya,aaahaa tudja.. azért hagyta 10 méterrel odébb a lányát míg ő trécselt vkivel.

Szóval sajnos vannak akik túldramatizálják a dolgokat.

Vagy ugyan úgy a kutyusom egy időben mikor kamaszodott ráugrált az emberekre,de tök random. Nem csinált semmit csak simit kunyerált. Aztán volt párszor,ha hirtelen elmentek mellettünk a kutya felugrott ( 3 kg-os volt akkor szerintem) vki azt hitte megtámadja.

Bocsánatot kértem,mondtam,hogy kölyök és tanulja az illemet,de nem támad.

Támadás az amikor a kutya beléd harap és az ügyeleten csücsölsz utána,de legalábbis van vmi nyoma.

Az,hogy megszagolt,rád ugrott nem támadás.

2017. márc. 23. 22:36
 13/13 anonim ***** válasza:
Kamuszagú... Ha egy nagyon töketlen gazdival lett volna a kutya, akkor is minimum hogy a gazda elkezd kiabálni/sikítan. Egy gazda sem nézi végig, hogy a kutyája szétkap valakit.
2017. márc. 25. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!