Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyasétáltatók miért nem...

A kutyasétáltatók miért nem képesek odafigyelni arra hogy a kutyájuk ne támadjon rá az emberekre?

Figyelt kérdés
Akik póráz nélkül sétáltatják. Ma támadt rám egy ilyen kutya, aztán a gazdája igazából nem is próbált meg tenni ellene semmit, legalábbis nem túl sokmindent
2017. márc. 23. 18:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
46%
Csúnya dolog a felelőtlen gazdi részéről. Remélem nem lett semmi komoly bajod az érzelmi megrázkódtatáson kívül.Nagyon megijedtél, szegénykém?
2017. márc. 23. 18:42
 2/13 anonim ***** válasza:
14%

"A kutyasétáltatók miért nem képesek odafigyelni arra hogy a kutyájuk ne támadjon rá az emberekre?"

És te mit teszel annak érdekében, hogy a kutya ne támadjon rád? Na ugye. Nincs több kérdésem.

2017. márc. 23. 18:48
 3/13 anonim ***** válasza:
24%
Erre találták fel a gázpisztolyt. Ha őrizetlenül hagyott támadó állattal állsz szemben, életet menthet. És a kutya is rendes gazdához kerül.
2017. márc. 23. 18:49
 4/13 anonim ***** válasza:
18%
Az utolsó egy idióta. Szánalmas, hogy sok kutyasétáltató nem figyel eléggé a kutyájára. Főleg egy nagy ló esetében baj ez, mint pl. boxer. Én feljelentést tennék látlelettel.
2017. márc. 23. 18:51
 5/13 anonim ***** válasza:
9%
* utolsó előtti
2017. márc. 23. 18:51
 6/13 anonim ***** válasza:
11%
Nem utolsó előttit akartam írni, csak már hű*lye vagyok, hanem a 3-as ra gondoltam. A kettesnek van igaza.
2017. márc. 23. 18:55
 7/13 anonim ***** válasza:
62%

Nehogy már a kérdező hibája legyen, hogy valaki felelőtlenül póráz nélkül kutyát sétáltat és rátámad. Nem az ő dolga ezt elkerülni hanem a kutya gazdájának. Nem más dolga megnevelni a kutyát, hanem a gazdáé. Arról nem is beszélve, hogy póráz nélkül lakott területen sétáltatni szabálysértés. Ha pedig tudja a gazda, hogy a kutyája megbízhatatlan, hajlamos agresszióra akkor nem csak felelőtlenség, de életveszélyes is lehet. Ha egy bickliző kisgyerekre támad és ledönti a kerékpárról akkor igen komoly sérülést is szerezhet, ugyan így ha megharap bárkit.

Utálom az ilyen primitív embereket akiket nem érdekel senki, semmi. Nekem is van kutyám, kettő is. Mégis képes vagyok pórázon sétáltatni őket amég ki nem érünk az erdőbe. Pedig ők sosem tagadnak meg egy parancsszót se. Mégis tekintettel vagyok azokra is akik esetleg félnek a kutyáktók, frusztráltan érzik magukat kutyák jelenlétében.

2017. márc. 23. 19:14
 8/13 anonim ***** válasza:
23%

Mekkora volt? Ha egy pincsi akkor leginkább te vagy a hülye. Lendítesz egyet és a kutya repül egyet. Aztán nem kell idegeskedni.

Ha border collie akkor még mindig tudsz cselekedni de ez esetben én pl. Hangosan ordibálnék a gazdájának. Ha nem jön akkor ugyebár ösztön:

A szem,a nyak,a lágyék a fül,a farok,a tappancs gyenge pontok

Ha kaukázusi.... Hát sok sikert.

Minden esetre a 2. Esetben ha kár esik minimum kártérítést követelnék. Ha az utolsó akkor meg vaskosan beperelném

2017. márc. 23. 19:42
 9/13 anonim ***** válasza:

Hát...

Utolsó, border collie nem támad:D

2017. márc. 23. 20:15
 10/13 anonim ***** válasza:
59%

Gondolom úgy értette hogy akkora kutya mint a border 😀

Kerdezo: ez durva általánosítás. Konkrét eset volt ez. Hivhatsz rendőrt tehetsz feljelentést ha gondolod. Ide feljonni ezt megkérdezni hülyeség. Itt olyan kutyasok vannak akik prémium táppal eretnek, kutyasuliba járnak és porazt használnak ahol másokat akár csak zavarja a kutyájuk. Ez pont egy olyan kutyás fórum ahol állandó válaszolok között nem lesz olyan vadbarom aki a veszélyes kutyáját hagyja grasszalni.

2017. márc. 23. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!