Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan kell megnevelni a...

Hogyan kell megnevelni a kutyát hogy, ha azt mondom hogy harap, akkor harapjon az idegenre?

Figyelt kérdés

van 2 német juhász kutyám és az egyiket megszeretném nevelni akar hogy ha azt mondom neki hogy harap vagy támad akkor harapjon????

kutyasuliba nem tudom elvinni mert az egy vagyon

2010. máj. 11. 19:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
60%

Egyetértek az utólsóval, valami hasonlót írtam én is.

Kedves kérdező, azt se felejtsd el, hogy nem minden kutya alkalmas őrző-védő tanításra akkor sem, ha a fajtája amúgy teljesen ok erre. Tapasztalt kiképző megmondja, érdemes-e vele foglalkozni, s azt is, milyen módszerrel. Nincs két egyforma kutya, a feladatok elvégzését valahogyan motiválni kell, ez sokféleképpen lehetséges.

Ha te otthon hozzáfogsz úgymond saját szakálladra, meg szomszéd Jóska bácsi tanácsára kutyát "képezni", abból jó nem sülhet ki.

2010. máj. 11. 21:09
 12/24 anonim ***** válasza:
Inkább kutyaiskolába kellene vinni.Aztán, ha már nem ilyet akarsz neki tanítani(tehát érettebb lett a gondolkodásod) akkor őrző-védőre is mehetsz.Otthon nem szabad ilyet tanítani neki, mert csak rossz vége lesz!!
2010. máj. 11. 21:33
 13/24 anonim ***** válasza:

20:59 vagyok

Kutyasuliban örző-védő előtt engedelmességet tanítanak a kutyának , e nélkül normális suliban nem tanítják meg a kutyát harapni , hiszen ha az alapvető dolgokat nem végzi el parancsra ( ül , fekszik , behívás stb) akkor sztem azt sem fogja megtanulni h mondjuk a "csibész" szóra támadjon , hanem majd ha valaki hangoskodik megy neki az illetűnek. ( ugye a gyerekek hangosak példának okáért).Szval ha ilyenre akarod tanítani , muszály lesz kutyasuliba járni vele.A kutyatartás felelőséggel jár a kutya felé és az emberek felé is !!

2010. máj. 11. 21:41
 14/24 A kérdező kommentje:

hmmmmm..köszi hogy megvédtetek!:D:DDDDD

ti meg szopjatok le kis genyák:D

amugy azért akkarom ezt az egészet mert ma mérgezték meg az egyiket és a szomszédoktól hallom hogy sok itt a betörés

nem heccböl akkarom ezt

2010. máj. 11. 22:41
 15/24 anonim ***** válasza:
tegnap 19:49-es! Megkérdezhetem, milyen kutyasulit tudsz Kecskeméten, ahol nem kell fizetni?
2010. máj. 12. 07:24
 16/24 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne amit az utolsó írt :D
2010. máj. 12. 07:57
 17/24 A kérdező kommentje:

köszi a tanácsokat:D ti megy szopjatok le!!

gondolhatjátok hogy nem hecc-böl akarom ezt

azért akarom mert tegnap megmérgezték szerecsétlent!!!!!!

2010. máj. 12. 08:40
 18/24 A kérdező kommentje:

nem hecc-ből akkarom ezt azért mert tegnap megmérgezték szerencsétent

köszi a tanácsokat ti meg szo*jatok le

2010. máj. 12. 08:41
 19/24 anonim ***** válasza:
kultura az van ...
2010. máj. 12. 08:50
 20/24 anonim ***** válasza:
És a mérgezés ellen szted meg lehet így óvni?
2010. máj. 12. 08:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!