Mikor kezdhetem el tanítani a kiskutyámat? (Bővebben⬇)
Már most, fokozatosan, jutalmazással, egyszerre csak 1-2 percet most még.
Nyakörvhöz, majd pórázhoz is el kell kezdeni szoktatni, és az egyik legfontosabb tudnivaló: a behívás.
Első
Köszi,mindenképpen elolvasom!
Második
A nyakörv szoktatását már elkezdtem, de mindig csak 2-3percet tudom rajtahagyni, mert ha rárakom nagyon hangosan sír, éy elvonul durcizni...
Harmadik
Köszi, akkor fokozatosan!😊😉
"A nyakörv szoktatását már elkezdtem, de mindig csak 2-3percet tudom rajtahagyni, mert ha rárakom nagyon hangosan sír, éy elvonul durcizni..." - na ilyenkor ne vedd le róla, hagyd rajta! Ha leveszed, azzal azt tanulja meg, hogy sírni kell és megszabadul tőle, tehát mindig hisztizni fog.
Hagyd rajta, kajához, alváshoz is egy ideig. Játssz vele úgy, hogy közben rajta van a nyakörv, tereld el a figyelmét.
Nem értem mi a fenéért kellett lepontozni a kérdésemet. Ugyanis több oka volt neki.
Először is kicsit gyanús a "8 hetes nagyjàból szobatiszta" kutya. Ha valóban igy van, akkor màr kb 1 hete nálad van a kutya. Akkor gratula hogy egy szaporítótól vásároltad.
Másodszor, szerintem egy 8 hetes kiskutyának inkàbb azt tanitsd meg hogy hallgasson a nevére. DE!! ha ez a kutya mondjuk nálad született, ennek màr rég mennie kéne. Utána tanítsd az ült. Majd a pórázon sétálást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!