Szerintetek a Hattyú tényleg rossz név egy hím kuvasznak?
Senkinek sem tetszik a családból, meg még a tenyésztő is írta facebook-on hogy ne trollkodjak... :/
Nektek mi a véleményetek?
10-es, ha belegondolsz óriási baromságot mondtál :D
Legegyszerűbb példa: Westie terriereknél, bichonoknál és más kistestű fehér kutyáknál nagyon gyakori név a Kókusz. A te logikádat követve akkor hívhatnám a német juhász keverékemet Banánnak is.
Kérdező, szerintem szép név :) Különben is, a te kutyád, és semmi rosszindulat nincs a nevében, szóval senkinek sem lehet semmi kifogása.
Szerintem a Banán is aranyos, bár nyilván, az már inkább vicces kategória. :)
De mondjuk a 10-es példájánál maradva, én simán hívnék Zsiráfnak egy langaléta hosszúlábú ebet, vagy Elefántnak egy hordótestűt - bár utóbbi már hosszú név, az nyilván becézésre szorul. :)
Úgy hívod a kutyád, ahogy akarod. Ismerek damil nevűt és rib.nc hívójelűt is.
Nekünk Hattyú szuka, a szó eredeti jelentése szerint ertelmezett kecsessége miatt én lánynévnek gondolom, de persze ez az én egyéni izlésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!