Szerintetek mit kell még beszerezni egy fiú kiskutyához?
Az en kutyam nehany napig rangatott a nyakorv mellett, aztan felfogta, hogy neki is jobb, ha szepen setal mellettem es akkor rohangal, amikor a futtaton elengedem. Hammal es nem sikerult volna ilyen latvanyosan nagy sikerrel. Nekem is kistestu kutyam van. Olyan porazt vettem neki, ami egyben allithato nyakorv is, kiallitasi poraz a neve, legalabbis, ha jol forditom magyarra. Olyan kicsire allithato, ameilyenre akarja az ember.
Nem tudom, milyen kutyad lesz, de ezeket feltetlenul szerezd be:
szem es fultisztito folyadek,
fesu,
kutyapelenka amit helyettesithetsz ujsagpapirral,
szerintem egynel tobb jatek. Az enyemnek van olyan, amit dobalni lehet bent a lakasban, olyan, amit kint az utcan, aztan olyan, ami csak ragasra valo, tisztitja a fogat, van olyan is, ami kuzdesre valo, vagyis, hogy a kezedben fogod, a kutyus meg a szajaval huzza. A labda is nagyon jo jatek, imadjak a kutyak, mert gurul es azt lehet vadaszni.
Ha hosszuszoru, akkor sampon, balzsam, trimmelo eszkozok, esetleg karomvago ollo, de azt meg kell tanulni, mert nem olyan a kutya korme, mint az embere. A kutyae verzik, ha tulsagosan belevagsz.
Mas nem jut eszembe.
sok szerencsét a neveléshez:) mi vettünk neki egy óriási macit és azzal alszik mindig...nagyon szereti...:)
amúgy milyen fajta a kiskutya??:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!