10 hetes yorkie-mat holnap 1-2 órára egyedül kell hagynom. Nagy bűnt követek el vele?
nem lesz probléma, előbb utobb ugyis meg kell szoknia
ha társasházban laksz kérj a szomszédoktól előre is elnézést ha picit nyavajogna
hagyj ott neki valami plüssmacit, vizet, kutyapelust, valamit amivel lekötheti magát
Nem követsz el bűnt.
Legjobb ilyen esetben boxban hagyni. Meg kell tanulnia egyedül lenni és azt h amikor egyedül van, inkább pihenjen és ne rosszalkodjon.
dehogy bűn.
viszont vigyázz h hagyod ott.
kábeleket el ne érje, ha mégis kenj rá csípős paprikát
vigyázz milyen játékot hagysz kint neki, nehogy lenyelje.
az én kutyusom 9 hónapos, de még a csontot is elveszem tőle, nehogy megfulladjon tőle, ha pl félrenyelné és nem vok itthon.
Nekem is pont 10 honapos yorkim van :)
Nem vilagvege, ha otthon kell hagynod, csak vigyazz arra, hogy a konnektorokat ne erje el, semmit ne hagyj elol amitol megfulladhatna es arra sajnos szamits, hogy mire hazajssz, varni fog a szilard es a folyekony ajandekcsomag :)
Az en yorkim pl egesz ejjel is magara van hagyva, mert o a nagyszobaban alszik, mi pedig a haloszobaban, ugyhogy 8orakat siman egyedul tolt es meg soha nem sirt.
Ugatni sem szokott, szinte soha. Ket hete nalunk van es kb ketszer ugatott.
Amugy az egesz napot vegig tudja aludni, szerintem a tied is aludni fog, amig egyedul lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!