A kutyám 4-5 hete hány, és teljesen lefogyott mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok van egy 4 hónapos bichon bolognese kiskutyám, és már több hete hány,folyik az orra teljesen le van fogyva amit eszik azt ki is hányja egyből. Már több állatorvosnál is voltunk minden héten vittük mindig kapott két oltást aztán az orvos le se sz*rta semmit nem használt, csak rosszabb ,az orvos annyit mond hogy csak meg van fázva meg a torka piros ,a másik meg azt mondta hogy az előző rosszul csinálta mert amit beadott neki oltást attól még jobban legyengült és azért küzd ennyire, de ő nem csinált vele semmit, minden héten kb 10dkg-ot fogy a kutya ,azt mondta az orvos hogy az nem sok és már nem tudjuk mit csináljunk vele,mindent megpróbáltunk de egyszerűen semmi nem használ?nincs láza se hasmenés, csak hány, váladékot köhög fel és nem eszik lassan teljesen csont és bőr a kutya ,nagyon félek hogy el fog pusztulni :( Létezik hogy csak egy sima megfázás? Attól tartok hogy valami fertőzés vagy betegség van a háttérben . Kérlek segítsetek :( elképzelni nem tudom mit tegyek még :(
8/10 értem én hogy mit mondasz de nem kioktatást kértem hanem segítséget, és ezzel mindent csinálsz csak nem segítesz.
2017. márc. 17. 21:59
13/32 anonim válasza:
"Akár ki nem állod, akár de, ez a nagy büdös igazság. Amikor ilyet olvasol, 99,99%, hogy szapis a kutya. ENNYI."
Azért nem bírnak sehol benneteket, mert lehet igazatok van, de olyan arrogánsak vagytok mint valami maffia.
Sehol nem írta a kérdező hogy honnan van, de már meg van a diagnózis, hogy jófogásos stb.
Kérdező:
Nem utaztok haza? Mi mindig haza visszük az állatainkat, mert én a saját bejáratott állatorvosomban jobban megbízok mint az itteniekben. Eddig otthon nem csalódtam.
2017. márc. 17. 22:05
14/32 anonim válasza:
"Mi az hogy szapis?"
Szaporítótól származik. Az kell tudni hogy, a tenyésztők egy elég zárt kör, és mindenki szaporító aki nem az ő baráti körükbe tartozik. Értsd, ismerek tenyésztőt, aki nem szaporító, egészségesebb kutyái vannak az adott fajtában mint az összes többi, de azért mindig bekóstolják a Facebookon és leszaporítózzák más konurrensek.
2017. márc. 17. 22:08
15/32 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudunk ,mindenki dolgozik és nagyon ritkán tudunk haza menni, legutóbb nyár végén voltunk. Az a baj az orvos ránéz megnézi a légzését, aztán bead neki egyszerre 2 oltást, aztán kész gyere vissza egy hét múlva. A másik orvos ugyan ez, érdemes lenne állatkorházban próbálkozni? Lehet hogy csak megfázás de ennyi ideig eltart és nem javul? Nem tudom mi baja lehet
2017. márc. 17. 22:11
16/32 anonim válasza:
14es köszi a válaszod!
2017. márc. 17. 22:17
17/32 anonim válasza:
Torokgyulladásnál vannak ilyen tünetek. Habos hányás, öklendezés, köhögés. Próbálj keresni egy normális orvost kérdező.
Még annyit annak az okosnak aki "szaporítozott", egy aranykoszorús mestertenyésztőtől származó kutyának is lehet torokgyulladása. Ez nem fajta vagy tenyésztésfüggő betegség.
2017. márc. 17. 22:19
18/32 anonim válasza:
Amúgy valszeg az nem eszik, mert nagyon fáj a torka, gyulladt. Még egyszer, vidd el egy hozzáértő orvoshoz, s precízen mondd el a tüneteit!
2017. márc. 17. 22:21
19/32 A kérdező kommentje:
Rendben nagyon szépen köszönöm :)
2017. márc. 17. 22:23
20/32 anonim válasza:
Még próbálj neki mézt adni, és langyos kamilla teát igyon, míg nem hatnak a gyógyszerek. Nekünk anno bevált torokgyulladásra, kiegészítő kezelésként.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!