Találtam egy kutyát, valaki jelentkezett érte, de nen akarom oda adni?
Figyelt kérdés
Találatam januárban egy kis huskyt, hirdettem mindenhol,de senki nem jelentkezett érte. Erre most írt Facebookon egy kb 15-6 éves fiú, hogy az övé a kutya, most látta a posztom. 8 hetes körüli volt a kutya amikor találtuk, mi oltattuk, chippeltettük be. Neki nincs semmi papírja, csak pár kép róla. Szerintetek?2017. márc. 17. 18:05
1/38 anonim válasza:
Oltási könyv nélkül nehezen bizonyítja, hogy valóban az övé. Ráadásul hogy tudott megszökni tőle 8 hetesen?
3/38 anonim válasza:
Lehet rosszul mondom,de én ezen az oldalon olvastam valahol,hogy ha kb.2 hét után sem jött érte a gazdi(te hirdetted,meg egyéb),akkor nincs joga visszavenni.
Ez lehet marhaság,bocsi :/
És hol vannak a kölyök szülei ?Ha papírja nincs,akkor nem tudja bizonyítani.
Szerintem hagyd a fenébe a srácot,tartsd meg inkább.
Nálad szerintem jobb helye lesz,mint nála,főleg hogy 8 hetesen már sikerült elhagynia szegényt.
4/38 anonim válasza:
Es hasonlitanak a kepek? Suerintem kerdezd ki alaposan
Lehet regota keresi
5/38 anonim válasza:
14 napig jelentkezhet a gazdája, 15.-ik naptól örökbefogadható a talált eb a törvény szerint.
Ne foglalkozz vele, és eszedbe se jusson fizetni neki!
6/38 anonim válasza:
Bar en nagyon nyomos okot fogadnek el arra hogy miert szokott el
7/38 A kérdező kommentje:
A képen a kutya van, sajnos :(
2017. márc. 17. 18:15
9/38 anonim válasza:
Mit mondott h tunt el tole?
Lehet azora keresi es sir utana..
10/38 anonim válasza:
Vissza ne add !
Nem tud rá vigyázni !Fogadd örökbe és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!