Szeretnék csináltatni egyedi nyakörvet a kutyámnak, de nem találtam egy céget sem aki vállalnák?
Figyelt kérdés
(maximum 2 db kéne, akik pedig vállalnák 1000db alatt szóba se állnak velem, amit persze megértek) Esetleg valaki nem tud olyan helyet, akárahol ez megvalósítható?2017. márc. 16. 17:42
1/6 anonim válasza:
Mutasd a kepet milyet szeretnel?
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linket. A képről ezek nekem nagyon gagyinak néznek ki így inkább várnék még válaszokra, hátha valaki tud.
2017. márc. 16. 17:58
5/6 anonim válasza:
colorfundogs
vagusdogs- ők durván masszív nyakörveket gyártanak
6/6 lugoka válasza:
Szövet vagy bőr nyakörvet szeretnél? Ha meg tudod győzni, próbálkozzál talán varrónőnél vagy bőrdíszművesnél, cipésznél. Nekik vannak olyan gépeik amivel meg tudják varrni. Nekem anyám csinált nyakörvet (bőrdíszműves).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!