Párom elvitte, elajándékozta a kutyámat, hogyan tegyem rajta túl magam?
Figyelt kérdés
2017. márc. 15. 17:22
11/28 anonim válasza:
Ha az ő nevén volt akkor nem a tiéd. Az övé a kutya és azt csinál vele amit akar. Neked semmi közöd hozzá
12/28 anonim válasza:
A helyedben kidobnám a pasit.
13/28 A kérdező kommentje:
Nem az én párom. Csak annyi az egyezés, hogy nekünk is 2 gyerekünk van.
2017. márc. 15. 18:07
14/28 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy jogilag az övé. De én etettem, fürdettem, sétáltattam. Én tanítgattam, csak én foglalkoztam vele.
2017. márc. 15. 18:12
15/28 anonim válasza:
Sajnos jogilag az ő kutyája, azt csinál vele amit akar.
Az más kérdés, hogy egy utolsó senkiházi köcsög, ha a tudtod/akaratod ellenére megszabadul a kutyádtól.
Ismerőséhez vitte a kutyát, vagy vadidegennek adta? ha ismerős, akkor a helyedben addig nem hagynám békén, míg vissza nem hozza a kutyádat. Finom módszerrel, kemény módszerrel, ahogy csak tudod. Aztán ha visszakaptad, hagyd ott a francba.
16/28 anonim válasza:
(16-os vagyok, a pasit hagyd ott a francba, ne a kutyát - csak hogy a trollok ne kössenek belém)
17/28 anonim válasza:
Szép, harmonikus, megértésben és kompromisszumban gazdag kapcsolat lehet a tiétek... (NEM!)
18/28 A kérdező kommentje:
Sajnos valóban rossz a kapcsolatunk, de nem gondoltam, hogy ilyet tesz :(
2017. márc. 15. 18:20
19/28 anonim válasza:
"Párom elvitte, elajándékozta a kutyámat"
"Nem az én párom."
Most mi van??
20/28 A kérdező kommentje:
A belinkelt kérdés nem az én párom kérdése.
2017. márc. 15. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!